Μπούκλης: Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτά τα 3,5 χρόνια- Θα σταθώ στο πλευρό του Τατούλη (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπούκλης: Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτά τα 3,5 χρόνια- Θα σταθώ στο πλευρό του Τατούλη (video)

Απρίλιος 30, 2014 - 15:31

Δε θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα πριν από λίγο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Τρίπολη, και ήταν ανάμεσα στον κο Χρυσόγελο υποψήφιο ευρωβουλευτή με τους «Πράσινους» και τον κο Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  παρευρέθηκε και ο κος Μπούκλης , Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου , εκλεγμένο μέλος στην  Ένωση Περιφερειών Ελλάδας , Επικεφαλής  Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά και μετά τη θετική του ανταπόκριση στο κάλεσμα του κου Χρυσόγελου στην Τρίπολη και στην περιφέρεια, ανακοίνωσε ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές.

Ερωτώμενος για τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασης, τόνισε ότι αυτά τα 3,5 χρόνια της πολιτικής του θητείας, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και εργάστηκε σκληρά γυρνώντας,  εθελοντικά και αμισθί όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επεσήμανε, προκειμένου να μεταβιβάσει το πνεύμα της Οικολογίας και την «πράσινη» συνείδηση σε κάθε Πελοποννήσιο πολίτη. Ανέφερε δε, ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, ότι καμία ιδιοτέλεια δεν υπάρχει, και πως θα συνεισφέρει με άλλο τρόπο στο κοινωνικό έργο της Πελοποννήσου, στηρίζοντας μάλιστα τις όποιες προσπάθειες του νυν Περιφερειάρχη κου Τατούλη, που βασικό μέλημα έχουν μια πιο «πράσινη» και οικολογική Πελοπόννησο. Ευχαρίστησε τον κο Τατούλη, που του είχε προσφέρει τη θέση του συντονιστή στην ανακύκλωση και κομποστοποίηση, μία θέση την οποία ο κ Μπούκλης «τίμησε» θα’ λεγε κανείς,  δεόντως.

Τελειώνοντας, έκλεισε λέγοντας πως η οικολογία είναι πολύ της μόδας σε όλες τις παρατάξεις, ωστόσο η Περιφέρεια  Πελοποννήσου  με συγκεκριμένες ενέργειες,  νοιάστηκε και νοιάζεται για την αειφορία. « Χτυπήθηκε» τόνισε η Μαφία των σκουπιδιών,  με τη βοήθεια και του κ Τατούλη, επισημαίνοντας ότι η νομιμότητα πρέπει να έρθει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
 

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος ο κ Μπούκλης, στο παρακάτω βίντεο

ArcadiaPortal.gr Μη συμμετοχή Μπούκλη στις εκλογές