Εγκαίνια αντικαπνιστικού κέντρου παρέμβασης Πελοποννήσου στην Τεγέα (photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαίνια αντικαπνιστικού κέντρου παρέμβασης Πελοποννήσου στην Τεγέα (photos&video)

Απρίλιος 30, 2014 - 16:14

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 30 Απριλίου στο πρώην δημαρχείο Τεγέας τα εγκαίνια του αντικαπνιστικού κέντρου παρέμβασης Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πέτρος Μισθός ανέφερε ότι αυτό το κέντρο θα έχει ως στόχο την εκπαίδευση αλλά και την έναρξη μιας αντικαπνιστικής εκστρατείας. Έπειτα τόνισε, ότι θα βρίσκονται  αρωγοί αυτής την πρωτοβουλίας που μόνο οφέλη θα αποδώσει.

Ο πρόεδρος της αντικαπνιστικής εταιρίας κ. Μπεχράκης βρέθηκε στα εγκαίνια και μίλησε για την Παμπελοποννησιακή παρέμβαση στην εκπαίδευση μέσα από την οποία το κάπνισμα θα αρχίσει να γίνεται παρελθόν στη χώρα μας.

Απευθυνόμενος στα νέα παιδιά, τους μαθητές της Πέμπτης Δημοτικού που ήταν στα εγκαίνια και είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν πρώτοι ένα «μάθημα» κατά του καπνίσματος, τόνισε ότι είναι υποχρεωμένοι να διορθώσουν τα λάθη τα οποία έχουν κάνει οι μεγαλύτεροι.

Τέλος θέλοντας να τα αποτρέψει από το κάπνισμα τους ανέφερε ότι μόνο το 15% των παιδιών καπνίζουν ένα ποσοστό πολύ μικρό το οποίο πρέπει να προσπαθήσουν να το μηδενίσουν.

 

ArcadiaPortal.gr Παιδεία για έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα