Ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» τίμησε τον Προστάτη του Άγιο Πέτρο (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» τίμησε τον Προστάτη του Άγιο Πέτρο (φωτογραφίες)

Μάιος 06, 2014 - 09:58

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το Σάββατο 3  Μαΐου  ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή του τιμώντας τον Άγιο Πέτρο Επίσκοπο και Πολιούχο Άργους το Θαυματουργό και Προστάτη του Συλλογου .Το Δ.Σ. του συλλόγου υποδέχτηκε στο μέγαρό του Αρχές, Συλλόγους, Σωματεία με ειδικό εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε:  

- Προσφώνηση του Προέδρου του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» κ. Δημ. Παπανικολάου.
- Ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου.
- Χαιρετισμό από τον Εκπρόσωπο του Συλλόγου των εν Αθήνας και Πειραιά Αργείων «Ο ΑΤΡΕΥΣ» και βράβευση επιτυχόντων μαθητών στα Α.Ε.Ι.
- Απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους Δημοσίων Γενικών Λυκείων Άργους σχολικού έτους 2012-2013 από τον Σύλλογο Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ».
Τον Πανηγυρικό της εορτής εκφώνησε ο κ. Δημ. Παπανικολάου την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος,ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης ,ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γ. Ανδριανός ,ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος ,
ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φ. Στεφανόπουλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Β. Σιδέρης και Α. Μαντά, ο υποψήφιος δήμαρχος  Δ. Πλατής, δημοτικοί σύμβουλοι και πάρα πολλοί φίλοι του συλλόγου.
(φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr