Δ. Κοδέλας για την αναβολή της εκδήλωσης του 1ου ΕΠΑΛ Άργους με το Θ. Μικρούτσικο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δ. Κοδέλας για την αναβολή της εκδήλωσης του 1ου ΕΠΑΛ Άργους με το Θ. Μικρούτσικο

Μάιος 09, 2014 - 11:23

φωτο EUROKINISSI Σοφία Κοντού

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η εκδήλωση του 1ου ΕΠΑΛ Άργους που ήταν αφιερωμένη στο Θάνο Μικρούτσικο, και θα διεξαγόταν με την παρουσία του, δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε “συνηγόρησε” στη διενέργειά της με τη “συμμετοχή τρίτων” επικαλούμενη διαδικαστικά θέματα!

Κάποιοι εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε μια σημαντική πολιτιστική πρωτοβουλία μαθητών και καθηγητών της ταλαιπωρημένης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Το ειδικό βάρος του συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, η δημιουργικότητα των μαθητών και καθηγητών του ΕΠΑΛ, δεν χώρεσαν στις “προβλεπόμενες” διαδικασίες. Αντί να δώσουν εύσημα για μια πρωτοβουλία που τιμά το ελληνικό σχολείο και την περιοχή μας, κατάφεραν να την ακυρώσουν!

Ο τίτλος της ταινίας, που είχε δημιουργηθεί από τους μαθητές ενόψει της εκδήλωσης, από το ομότιτλο τραγούδι: “Αυτούς τους έχω βαρεθεί”, τα λέει όλα!

Αναμένουμε τον καθορισμό νέας ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της αναβληθείσας εκδήλωσης για να πάρουμε κάποιες ανάσες δημιουργίας και πολιτισμού!

 

Δημήτρης Κοδέλας

Βουλευτής Αργολίδας

ΣΥΡΙΖΑ