ΑΥ.Ρ.Α.:ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΑΥ.Ρ.Α.:ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους

Μάιος 21, 2014 - 19:43

Η δημοτική κίνηση πολιτών Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή – ΑΥ.Ρ.Α. και ο επικεφαλής της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων, οι οποίοι στις εκλογές της 18/05/2014 εμπιστεύτηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους την κίνησή μας.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι, από τη θέση που μας έταξαν οι πολίτες, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη και στις προσδοκίες τους για μια άλλη πορεία του Δήμου Ναυπλιέων, για μια τοπική αυτοδιοίκηση της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της λαϊκής συμμετοχής, κοντά στο λαό, μακριά από κάθε είδους οργανωμένα οικονομικά ή άλλα συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις, για τη διαφύλαξη και προστασία των δημόσιων αγαθών και της δημόσιας περιουσίας.
Συγχαίρουμε την νέα Δημοτική Αρχή για την επανεκλογή της, δηλώνοντας ότι προσπάθειά μας θα είναι να ασκήσουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση, με συγκεκριμένες προτάσεις για το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών, εκφράζοντας την αποφασιστική αντίθεσή μας στην όποια απόπειρα εφαρμογής των αντιλαϊκών – μνημονιακών πολιτικών, στην υποβάθμιση των κοινωνικών δομών και υποχρεώσεων του Δήμου.

Η συντονιστική γραμματεία

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΑΡΓΟΥΣ 17 21100 ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ: 2752099398
E mail: avrakp@gmail.com
http://avrakp.blogspot.gr

ΝΑΥΠΛΙΟ 20/05/2014