Τατούλης: Οι πολίτες της Πελοποννήσου μας εμπιστεύθηκαν ξανά για μία ισχυρή περιφέρεια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τατούλης: Οι πολίτες της Πελοποννήσου μας εμπιστεύθηκαν ξανά για μία ισχυρή περιφέρεια

Μάιος 26, 2014 - 02:14

Δηλώσεις έξω από το εκλογικό του κέντρο έκανε ο εκ νέου περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά το σίγουρο αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών. Οι πολίτες επεφύλασσαν μία θερμή υποδοχή στον κ. Τατούλη.

"Σήμερα δώσατε με τον καλύτερο τρόπο ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, εκεί που δουλεύουν, εκεί που υπάρχει σχέδιο, τότε μόνο μπορούν να πετύχουν. Σήμερα έστειλαν οι Πελοποννήσιοι ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, λέγοντας ότι ο λαϊκισμός, η λασπολογία δεν μπορεί να έχουν θέση στη χώρα μας, δεν μπορεί να έχουν θέση στη Νέα Ελλάδα, στην ισχυρή Ελλάδα των ισχυρών ευρωπαϊκών Περιφερειών."

Σήμερα δώσατε απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν δήθεν να προωθήσουν την επαναστατικότητα, ότι εμείς στην περιφέρεια από το 2010 επιχειρήσαμε τις μεγάλες πολιτικές ανατροπές και σήμερα είμαστε ενισχυμένοι με την ενισχυμένη ετυμηγορία των πολιτών για να συνεχίσουμε αυτό το έργο που αρχίσαμε, είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

"Είμαστε εδώ παρόντες όλοι γιατί πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν μεσσίες, η μόνη δύναμη σε αυτή τη χώρα είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Δείξαμε εμπιστοσύνη σε όλους εσάς και αυτή η εμπιστοσύνη εξοφλήθηκε με τον καλύτερο τρόπο."