Όλα έτοιμα στην Πελοπόννησο για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Όλα έτοιμα στην Πελοπόννησο για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών (video)

Μάιος 27, 2014 - 19:30

Στο τρίτο Γυμνάσιο-Λύκειο Τρίπολης , βρέθηκε σήμερα το AcadiaPortal.gr προκειμένου να μάθει όλες τις εξελίξεις γύρω από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες αισίως μετά και την εκλογική διαδικασία ξεκινούν αύριο 28 Μαΐου για όλους τους υποψηφίους εξεταζόμενους των Πανελληνίων.

Ο κ. Πέτρος Μισθός, περιφερειακός διευθυντής Πελοποννήσου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μας ενημέρωσε ότι όλα στην Πελοπόννησο για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλήνιων εξετάσεων είναι έτοιμα, ενώ έδωσε συμβουλές στους εξεταζόμενους μαθητές να μην αγχώνονται και κυρίως οι γονείς αυτών να μην  τους  αγχώνουν.

10 εξεταστικά κέντρα είναι πανέτοιμα αυτή τη στιγμή στην Αρκαδία για να υποδεχτούν περίπου 580 μαθητές, ενώ να αναφέρουμε ότι το τρίτο Γυμνάσιο και Λύκειο, είναι το βαθμολογικό κέντρο Πελοποννήσου, το οποίο έχει έδρα την Τρίπολη και το οποίο θα δεχθεί πάρα πολλά γραπτά διάφορων εξεταστικών κέντρων της Χώρας. Επισημαίνεται ακόμη, ότι οι βαθμολογητές έχουν οριστεί και επιλεχθεί αξιοκρατικά, ενώ όλοι οι εκπαιδευτικοί που μετέχουν των ανωτέρω διαδικασιών, έχουν και ίδιον  όφελος καθώς βελτιώνεται και το δικό τους γνωστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο σχετικά με την περαιτέρω κατάρτιση τους.

Η κ Μπαλή Αικατερίνη, σχολική σύμβουλος Θεολόγων στην Πελοπόννησο στο Νομό Κορινθίας και πρόεδρος του  βαθμολογικού κέντρου Πελοποννήσου, αναφέρθηκε στη διαδικασία,  η οποία ξεκίνησε ήδη από τον Φεβρουάριο για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους ενώ εστίασε στο ήθος των συναδέλφων της εκπαιδευτικών σε όλα τα επίπεδα. Τόνισε δε , ότι επιλέχτηκε ό, τι καλύτερο θα μπορούσε σχετικά με το έμψυχο δυναμικό από την Πελοπόννησο, ενώ συμβούλεψε με τη σειρά της τους μαθητές να μην έχουν άγχος, καθώς το 60% της επιτυχίας τους έγκειται αυτή τη στιγμή στην ηρεμία τους , αφού σε επίπεδο γνώσης ό, τι είχαν να κάνουν το έκαναν.
 

ArcadiaPortal.gr Έτοιμη η Πελοπόννησος για τις Πανελλήνιες