Χάντμπολ:Συνελήφθησαν δέκα άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια ΑΕΚ-Διομήδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Συνελήφθησαν δέκα άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια ΑΕΚ-Διομήδης

Μάιος 31, 2014 - 01:06

actionimages-eurokinissi

Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια, διακεκριμένες φθορές και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων πριν την έναρξη του αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - Διομήδης Άργους

Δεκαεννέα (19) άτομα προσήχθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και δέκα (10) από αυτά συνελήφθησαν για συμμετοχή σε επεισόδια, διακεκριμένες φθορές και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων, σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου, πριν την έναρξη του αγώνα χειροσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - Διομήδης Άργους.

Ειδικότερα, δυο μεγάλες ομάδες φιλάθλων επιχείρησαν να εισέλθουν βίαια, από διαφορετικά σημεία, στο ήδη κατάμεστο Γυμναστήριο και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ρίπτοντας εναντίον τους διάφορα αντικείμενα.

Συγχρόνως πολλοί φίλαθλοι από τις κερκίδες του Γυμναστηρίου, αφού άνοιξαν δυο βοηθητικές εισόδους για να διευκολύνουν τα άτομα που επιχειρούσαν να εισέλθουν από τον εξωτερικό χώρο, επιτέθηκαν και αυτοί κατά των αστυνομικών, ρίπτοντας εναντίον τους σπασμένα καθίσματα, κιγκλιδώματα, μεταλλικά σταχτοδοχεία και το περιεχόμενο πέντε (5) πυροσβεστήρων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και απεκατέστησαν την τάξη, ενώ εξωτερικά του Γυμναστηρίου, στο χώρο του στίβου, πραγματοποιήθηκε η αναγκαία χρήση δακρυγόνων μέσων.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν πέντε (5) αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο.

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.