Γ. Μανιάτης: Η δέσμευσή μας στους πολίτες της Αργολίδας τηρείται. Ο Ανάβαλος γίνεται πραγματικότητα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ. Μανιάτης: Η δέσμευσή μας στους πολίτες της Αργολίδας τηρείται. Ο Ανάβαλος γίνεται πραγματικότητα

Ιούνιος 01, 2014 - 14:08

φωτογραφία eurokinissi

Σχολιάζοντας την είδηση για την υπογραφή της επικαιροποιημένης μελέτης για την επέκταση του Ανάβαλου στην περιοχή Κουτσοποδίου, Φιχτίων, Μυκηνών και Μοναστηρακίου , από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη , ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης δήλωσε:

«Χαίρομαι που χθες είχαμε την ευχάριστη είδηση ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρης μετά από  μια συνεργασία πολλών εβδομάδων ως συναρμόδια Υπουργεία, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε επιτέλους την απόφασή του για την επικαιροποιημένη  μελέτη της ‘’Επέκτασης του Αναβαλου στο Κουτσοπόδι, τα Φίχτια τις Μυκήνες και το Μοναστηράκι ‘’.

Έχει μεγάλη σημασία  ότι πραγματοποιείται αυτό που είχαμε υποσχεθεί πως θα γίνει, πριν μόλις λίγες ημέρες , ότι το έργο του Αναβάλου δεν κινδυνεύει, θα προχωρήσει γρήγορα, θα εξευρεθούν οι πόροι και όλα θα πάνε καλά.

Αυτό γίνεται πια πραγματικότητα.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία να θυμηθούμε πως ξεκινήσαμε τον Μάρτιο του 2010 με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα Μπατζελή, που υπέγραψε τα τεύχη δημοπράτησης του έργου. Συνεχίσαμε τον Ιούνιο του 2011 με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη να υπογράφει την σύμβαση με τον ανάδοχο και τώρα ο Θανάσης Τσαυτάρης υπέγραψε την επικαιροποίηση της μελέτης. Με την ιδιότητά μου ως Υπουργού ΠΕΚΑ, έχω ήδη υπογράψει, σε συνεργασία με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τις περιβαλλοντικές μελέτες για την επέκταση του Αναβάλου στην περιοχή της Ερμιονίδος και της Επιδαύρου.

Το όνειρο ζωής της Αργολίδας, ο Ανάβαλος γίνεται πραγματικότητα.

Το κυνηγούμε, το τρέχουμε, το παρακολουθούμε, το κάνουμε πράξη .

Στο τέλος της χρονιάς τα αποτελέσματα θα είναι ορατά στους πολίτες της Αργολίδας».