Δήλωση Γ. Μανιάτη για τα επεισόδια στον αγώνα χάντμπολ ΑΕΚ – ΔΙΟΜΗΔΗ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήλωση Γ. Μανιάτη για τα επεισόδια στον αγώνα χάντμπολ ΑΕΚ – ΔΙΟΜΗΔΗ

Ιούνιος 01, 2014 - 15:26

φωτογραφία eurokinissi

«Θέλω να καταδικάσω με όλη μου την δύναμη τα επεισόδια που έγιναν στην Κυψέλη κατά την διάρκεια του αγώνα χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη.

Το θεωρώ τραγικό, είναι απαράδεκτο, και απόλυτα καταδικαστέο σε ένα άθλημα όπως το χάντμπολ που δεν υπάρχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα όπως υπάρχουν  στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ να γίνονται τέτοιου είδους επεισόδια, χωρίς με αυτό να εννοώ ότι μπορεί να είναι αποδεκτά τα επεισόδια που δυστυχώς όλοι έχουμε ζήσει στα παραπάνω αθλήματα.

Είναι υποχρέωση των αρχών της χώρας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Αθλητισμού, της Αθλητικής δικαιοσύνης και της ομοσπονδίας να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε  να εξευρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν και ασφαλώς να υπάρξουν όλες οι πρόνοιες ώστε να μην επαναληφθούν.

Ας έχουν όλοι  στο μυαλό τους ένα μόνο πράγμα, ότι ο Διομήδης στα εκατοντάδες παιχνίδια, που έχει δώσει εντός έδρας στο τοπικό μας γήπεδο , έχουν διεξαχθεί άψογα , άριστα με αγωνιστικό πνεύμα και χωρίς επεισόδια.

Ας μιμηθούν όλες οι ομάδες σε όλη την Ελλάδα το εξαιρετικό παράδειγμα του Διομήδη που με αυτή την συμπεριφορά έχει κατακτήσει υψηλότατες θέσεις και διακρίσεις τόσο στη Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη .

Ας είναι ο Διομήδης το υπόδειγμα και το παράδειγμα για όλες τις ομάδες της Ελλάδας.»