Ο Γ. Ανδριανός για τον νέο οδικό άξονα Δερβενάκια-Μυκήνες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γ. Ανδριανός για τον νέο οδικό άξονα Δερβενάκια-Μυκήνες

Ιούνιος 05, 2014 - 18:41

φωτογραφία eurokinissi

Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων προς Ανδριανό: Προώθηση των διαδικασιών για την μελέτη του οδικού άξονα Δερβενάκια - Μυκήνες.

Σε απάντηση του από 9-5-2014 εγγράφου του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού με το οποίο, όπως με επανειλημμένες παρεμβάσεις έχει αναδείξει, επεσήμανε την ανάγκη της προώθησης των διαδικασιών για την μελέτη του οδικού άξονα Δερβενάκια Μυκήνες, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος απέστειλε σήμερα στον κ. Ανδριανό το με αρ. πρωτ. ΔΜΕΟ/2040 έγγραφο όπου, αφού παρουσιάζει την μέχρι σήμερα πορεία της μελέτης του έργου, αναφέρει ότι προτάθηκε η ένταξη νέας συγχρηματοδοτούμενης μελέτης προεκτιμώμενης αμοιβής 700.000 ευρώ που προβλέπεται να ολοκληρωθεί το 2015.

Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνει ο Γενικός Γραμματέας, θα επιδιωχθεί η μέγιστη δυνατή επιτάχυνση της διαδικασίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο εν λόγω νέος οδικός άξονας (Δερβενάκια-Μυκήνες) αποτελεί πύλη εισόδου από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως προς την Αργολίδα .