«Γιορτή Βερίκοκου» στην Στέρνα (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Γιορτή Βερίκοκου» στην Στέρνα (φωτογραφίες)

Ιούνιος 23, 2014 - 12:53

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Tην πρώτη ετήσια γιορτή Βερίκοκου, διοργάνωσε με επιτυχία το Σάββατο το βράδυ 21 Ιουνίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στέρνας «Αγία Τριάδα»
στον προαύλιο χώρο της έδρας του Συλλόγου. Η γιορτή προκάλεσε  το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών μεταξύ των οποίων και ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης.
Το πρόγραμμα είχε ζωντανή μουσική, χορούς και πλούσια εδέσματα.

Χαιρετισμός Γιάννη Μανιάτη στην 1η Ετήσια Γιορτή Βερύκοκου

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να συγχαρώ την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Στέρνας «Η Αγία Τριάδα» για την πρωτοβουλία σας να πραγματοποιήσετε την σημερινή όμορφη εκδήλωση.
Χαίρομαι που είμαστε σήμερα εδώ. Είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα είμαστε διπλάσιοι και τριπλάσιοι. Είναι θετικό ότι φέτος είναι μια καλή χρονιά για το βερίκοκο, δυστυχώς κάποιες από τις προηγούμενες ήταν πολύ κακές χρονιές.
Επιτρέψτε μου να πω μόνο μια φράση. Το βερίκοκο για την Αργολίδα αποτελεί πραγματικά ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν να αξιοποιήσουμε αυτό τα συγκριτικό πλεονέκτημα και να το παντρέψουμε μαζί με τη σοβαρότητα που υπάρχει και στις συναιτεριστικές οργανώσεις και στους παραγωγούς. Πιστεύω βαθιά ότι με την σοβαρότητα που έχουν επιδείξει τα τελευταία χρόνια ιδιαιτέρα στην περιοχή της Αργολίδας, έχουμε πράγματι τις προοπτικές να έχουμε ένα καλό αγροτικό εισόδημα και να έχουμε και μια αισιοδοξία για το μέλλον του πρωτογενή τομέα.
Θερμά συγχαρητήρια ,καλή δουλεία, όλα να πάνε καλά και του χρόνου ακόμα καλύτερα».

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr