Υποδοχή του Μάριο Μπρέσκα από τον Παναργειακό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Υποδοχή του Μάριο Μπρέσκα από τον Παναργειακό

Αύγουστος 19, 2014 - 20:00

φωτογραφία eurokinissi-MotionTeam

Φωτογραφίες & βίντεο

Ο Παναργειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του μεγάλου αστέρα του ποδοσφαίρου Μάριο Μπρέσκα. Αύριο στις 16:00 το απόγευμα θα υποδεχθούμε όλοι μαζί το μεγάλο αστέρι, στο Παλιό Δημαρχείο του Άργους και στις 18:00 στο γήπεδο της Λυρκείας όπου θα γίνει η προπόνηση της ομάδας μας.

Ο Μάριο Μπρέσκα γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού επιθετικού. Είναι σπεσιαλίστας στην εκτέλεση κόρνερ και φάουλ και δεινός σκόρερ.

Ώς το 2004 αγωνιζόταν με επιτυχία σε ομάδες της πατρίδας του. Την περίοδο 2004-07 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στον οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα, αγωνίστηκε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους. Με τον Πανιώνιο έπαιξε σε περισσότερα από 80 παιχνίδια και πέτυχε περίπου 20 γκολ.

Τη σεζόν 2007-08 επέστρεψε στη Σλοβακία αγωνιζόμενος με τη Ζίλινα. Το 2008-09 μετακινήθηκε στη Β' εθνική της Γερμανίας αγωνιζόμενος στη Νυρεμβέργη. Σύντομα όμως αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Έπειτα από ενάμιση χρόνο στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στον ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Στον Ολυμπιακό Βόλου κατάφερε να γίνει ακόμη μια φορά ένας εκ των αγαπημένων παικτών των φιλάθλων της ομάδας και να βοηθήσει σημαντικά στην συνολική προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδος, έπειτα από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης και μετά από ένα χρόνο στην Παναχαϊκή Γ.Ε. Η συνεργασία του δεν κράτησε πολύ και έπειτα από τέσσερις μήνες, γύρισε στη γνώριμη και αγαπητή του ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ποτέ άλλοτε στην ομάδα μας δεν έχει παίξει αστέρας τέτοιου βεληνεκούς και αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό που διέπει τη νέα διοίκηση , τις πολύ σημαντικές μετεγγραφές που έχουν γίνει ως τώρα, αλλά κυρίως την αγάπη του κόσμου του , που την κράτησε ζωντανή και τις πιο δύσκολες στιγμές. Ο Παναργειακός με στόχο ΜΟΝΟ την άνοδο στη Β Εθνική κατηγορία, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα, με όλα τα εφόδια για την επίτευξη του στόχου. Η ομάδα ανήκει στον κόσμο του Άργους. Ο λαός της ,είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στο οικοδόμημα της επιτυχίας! Ο Παναργειακός καλεί όλους μας, να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια, μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, των διαφημίσεων και φυσικά της ηχηρής παρουσίας μας στο γήπεδο. Ο Παναργειακός είσαι εσυ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο.

 

 

 

MARIO BRESKA 1