Ανακοίνωση «Άλλος Δρόμος» του δήμου Άργους-Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανακοίνωση «Άλλος Δρόμος» του δήμου Άργους-Μυκηνών

Σεπτέμβριος 10, 2014 - 08:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Απάντηση της παράταξης "Άλλος Δρόμος" στη σημερινή δημοσίευση του Πλατή - Χασάπη.

Μια οφειλόμενη απάντηση και μια ρητορική ερώτηση στους «Πολίτες Μπροστά»…

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το νόμο 3852/2010 (Καλλικράτης), η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης  «Άλλος Δρόμος» είχε τη δυνατότητα να εκλέξει στο σύνολό τους τα μέλη των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής.

Η εκλογή γίνεται με απόλυτη πλειοψηφία και η παράταξή μας στήριξε σύνθεση με δύο μέλη δικά της, και ένα από κάθε παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης σε κάθε επιτροπή.

Δηλαδή η παράταξή μας απεδέχθη και ψήφισε την υποψηφιότητα του κ. Θεοδοσίου από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» για την Οικονομική Επιτροπή, και του κ. Σαρρή από την παράταξη «Νέο Ξεκίνημα – Οι Πολίτες Μπροστά» για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ο Κος Αναγνώστου την προηγούμενη τετραετία, είχε πράξει το ίδιο ακριβώς, πλην όμως δεν είχε διευρύνει  την εκπροσώπηση στις επιτροπές, πέρα από την παράταξη του κ. Κωτσοβού.

Και μια ρητορική ερώτηση…

Το «άνοιγμα» του «Άλλου Δρόμου» προς όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης γιατί θα πρέπει να θεωρηθεί αντιδεοντολογική συμπεριφορά και όχι δείγμα δημοκρατικής διάθεσης και πρακτικής;

Αντί επιλόγου κάποιες λεπτομέρειες για τη διαδικασία που ίσως έχουν σημασία για την αποκατάσταση της αλήθειας:

Η συμμετοχή του κ. Θεοδοσίου εξασφαλίστηκε έγκαιρα (1η Σεπτέμβρη) με τη θετική του απάντηση στη δική μας πρωτοβουλία για τη συμμετοχή του. Η απάντηση της παράταξης  «Νέο Ξεκίνημα – Οι Πολίτες Μπροστά»  στην πρόσκληση που τους απευθύναμε, δόθηκε μόλις το μεσημέρι της προηγούμενης της εκλογής. Παρόλα αυτά η παράταξή μας απεδέχθη και ψήφισε και τη δική τους συμμετοχή στις επιτροπές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ