Γιάννης Μανιάτης: «Πολύ θετική εξέλιξη η απόφαση για το αεροδρόμιο Τρίπολης»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Μανιάτης: «Πολύ θετική εξέλιξη η απόφαση για το αεροδρόμιο Τρίπολης»

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 17:06

φωτογραφία eurokinissi

Μετά την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη λειτουργία του αεροδρομίου της  Τρίπολης, ως αεροδρομίου κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζω τη σημερινή υπογραφή Κοινής Υπουργική Απόφασης των Υπουργών Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλου και του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοιδη για τη λειτουργία του αεροδρομίου Τρίπολης ως αεροδρομίου κοινής χρήσης πολεμικής και πολιτικής αεροπορίας. Μετά τη συνεργασία που είχα με τους δύο συναδέλφους Υπουργούς στις 25 Αυγούστου, υπογράφηκε σήμερα η απόφαση αυτή που ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση του μεγάλου αιτήματος των νομών Αργολίδας, Λακωνίας, Αρκαδίας και Κορινθίας να χρησιμοποιηθούν οι υφιστάμενες υποδομές τόσο για μεταφορά τουριστών με πτήσεις charter όσο και για τη μεταφορά εμπορευμάτων της Πελοποννήσου.

Έχουμε να υλοποιήσουμε και άλλα σημαντικά βήματα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Η επιμονή και η ενότητα των δυνάμεών μας πάντα θα φέρνει τέτοιες καλές ειδήσεις και θετικά αποτελέσματα».