Και ο Αχλαδόκαμπος σχεδιάζει την ανάπτυξή του

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Και ο Αχλαδόκαμπος σχεδιάζει την ανάπτυξή του

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 20:56

Σε συνέχεια των συναντήσεων που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στα πλαίσια της δεύτερης φάσης της πιλοτικής μελέτης για την ανάπτυξη των ορεινών δημοτικών ενοτήτων της Αργολίδας, στην πρόσφατη ανοικτή συνέλευση κατοίκων του Αχλαδοκάμπου συμμετείχε και ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης.

Την μελέτη εκπονεί το ίδιο το Πανεπιστήμιο Πειραιά και χρηματοδοτεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Τη συζήτηση στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 100 κάτοικοι του Αχλαδοκάμπου, συντόνισε ο επιστημονικός υπεύθυνος της μελέτης, Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά, Άγγελος Κότιος. Με την άμεση συμμετοχή των παρευρισκομένων που εκφράστηκε με τη διατύπωση των προτάσεών τους, την συζήτηση, αλλά και με την αναμενόμενη έγγραφη υποβολή άλλων, θα ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση.

Με αυτό τον τρόπο ο Αχλαδόκαμπος σχεδιάζει το αναπτυξιακό του μέλλον, ούτως ώστε αυτός ο σχεδιασμός να κωδικοποιηθεί και να υποβληθεί ως συνολικό, εφικτό και πραγματοποιήσιμο σχέδιο δράσης, στα αρμόδια χρηματοδοτικά όργανα.