Γιάννης Μανιάτης: “Το ΤΑΙΠΕΔ παραχωρεί στον Δήμο Ναυπλιέων τα οικόπεδα στον Άγιο Αναστάσιο”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Μανιάτης: “Το ΤΑΙΠΕΔ παραχωρεί στον Δήμο Ναυπλιέων τα οικόπεδα στον Άγιο Αναστάσιο”

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 21:20

Σύσκεψη με θέμα την παραχώρηση οικοπέδων από το ΤΑΙΠΕΔ στον Άγιο Αναστάσιο είχε ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Ανδρέα Ταπραντζή.

Κατά τη σύσκεψη συμφωνήθηκε η παραχώρηση, έναντι συμβολικού ανταλλάγματος, των οικοπέδων του Αγίου Αναστασίου στο Δήμο Ναυπλιέων, περίπου δέκα στρεμμάτων, με στόχο την κάλυψη εκπαιδευτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και διοικητικών αναγκών, δεδομένου ότι τα οικόπεδα αυτά έχουν μεγάλη σημασία για την κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών της πόλης.

Σχετικά με το θέμα, ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, δήλωσε:

“Το ΤΑΙΠΕΔ κατά την πάγια τακτική του βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και την αυτοδιοίκηση και παραχωρεί έναντι συμβολικού ανταλλάγματος στο Δήμο Ναυπλιέων τρία οικόπεδα σημαντικά για την υλοποίηση εκπαιδευτικών και κοινωνικών αναγκών του Δήμου. Οι καλές προθέσεις γίνονται πράξη, καθώς με συναίνεση και καλή συνεργασία ανάμεσα στο ΥΠΕΚΑ, το ΤΑΙΠΕΔ και το Δήμο Ναυπλιέων, προχωράμε στην αξιοποίηση της ακίνητης δημόσιας περιουσίας. Ενώνουμε δυνάμεις για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας”.