Καμπόσος: Η Πελοπόννησος θα έχει καλύτερη φωνή στο κέντρο (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος: Η Πελοπόννησος θα έχει καλύτερη φωνή στο κέντρο (video)

Οκτώβριος 09, 2014 - 10:35

Ο πλειοψηφών σύμβουλος του ψηφοδελτίου της Α.Δ.Α.Κ και δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα της Περιφερειακής ένωσης δήμων ΠΕΔ το οποίο τον έφερε πρώτο σε σταυρούς κατά τη χθεσινή ψηφοφορία.

Πρώτη παράταξη ήρθε Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνησης (Α.Δ.Α.Κ) όπου και βγήκαν 11 σύμβουλοι, η παράταξη της Ανεξάρτητης Πελοποννήσου 6, η Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Πελοποννήσου 3 και τέλος ο Μεμονωμένος Υποψήφιος έχει εκλέξει 1 σύμβουλο.

Στις δηλώσεις του λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο κ. Καμπόσος τόνισε ότι γίνεται μια νέα αρχή για να νικήσει η τοπική αυτοδιοίκηση, τα προβλήματα που είναι μπροστά και χρήζουν άμεση λύσης καθώς όταν οι δήμοι λύνουν τα προβλήματα τους , τότε τα λύνουν και οι δημότες.

Ο αγώνας είναι διττός, όπου στην μία κατεύθυνση πρέπει να υπάρξει μια υποστήριξη όσoν αφορά τις χρηματοδοτήσεις των δήμων και από την  άλλη πλευρά να γίνει ένα «νοικοκύρεμα» των τοπικών αυτοδιοικήσεων.

Ο κ. Καμπόσος είχε προτείνει να δημιουργηθεί μία τράπεζα πληροφοριών πάνω στον τομέα των οικονομικών και των νομικών θεμάτων. Το καινούργιο συμβούλιο και το οποίο θα εκλεχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα θα εκφράζεται πλουραλιστικά και με πολυφωνία έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις για σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι δήμοι.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμπόσος όπως είχε αναφέρει και στην ομιλία του πριν την εκλογική διαδικασία, θα γίνουν προσπάθειες έτσι ώστε  η κυβέρνηση να μοιράζει τις χρηματοδοτήσεις αναλογικά με την έκταση του κάθε δήμου και όχι ανάλογα με τον πληθυσμό.

ArcadiaPortal.gr Καμπόσος: Η Πελοπόννησος θα έχει καλύτερη φ