Τα μυστικά του Kick Boxing στο Άργος (βίντεο&φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τα μυστικά του Kick Boxing στο Άργος (βίντεο&φωτο)

Οκτώβριος 11, 2014 - 23:21

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΡΓΟΥΣ «ART OF FIGHT»-

Τις πόρτες του άνοιξε εδώ και ένα μήνα περίπου ο νεοσύστατος σύλλογος μαχητικών αθλημάτων “Art of fight” στο Άργος. Ο σύλλογος απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, αλλά και σε μικρά παιδιά, τα οποία θέλουν να μυηθούν στον χώρο των μαχητικών τεχνών, αλλά και να ενσωματώσουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους.

Σε έναν όμορφο, λειτουργικό και εξελιγμένο πολυχώρο στην οδό Κοφινιώτη 29 στο Άργος, ο προπονητής κος Τάσος Κορομπόκης δίνει καθημερινά τις πολύτιμες συμβουλές του στους αθλητές του συλλόγου και πραγματοποιεί ομαδικά προγράμματα εκμάθησης των μυστικών του Kick Boxing σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης του πρώτου μήνα λειτουργίας, ο σύλλογος πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου σεμινάριο Kick Boxing με τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Βασίλη “North” Κακαρίκο (έχει δώσει 159 αγώνες, έχει κερδίσει τους 145, εκ των οποίων τους 67 με knock out),ο οποίος βρέθηκε στο Άργος και παρέδωσε μαθήματα προς τους αθλητές του συλλόγου, ενώ δήλωσε περιχαρής και περήφανος για τη δημιουργία του “Art of Fight” και την πρωτοποριακή λειτουργία του σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου κος Γιάννης Ηλίας, αφού ευχαρίστησε τον κο Κακαρίκο για την παρουσία του και τη συμβολή του στην πρόοδο των αθλητών, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην καθημερινή προσπάθεια που δίνει ο προπονητής κος Τάσος Κορομπόκης, προκειμένου οι αθλητές να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στην ευαισθησία προσέγγισης των μικρών παιδιών στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν πάνω από 50 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, αποκομίζοντας εμπειρίες και γνώσεις, πολύτιμες για την σωματική και ψυχική τους υγεία.(βίντεο&φωτο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

EUROKINISSI 11102014