Καμπόσος: Θα παλέψω για να βγει κερδισμένος ο λαός της Περιφέρειας Πελοποννήσου (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος: Θα παλέψω για να βγει κερδισμένος ο λαός της Περιφέρειας Πελοποννήσου (video)

Οκτώβριος 17, 2014 - 18:57

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου όπου νέος πρόεδρος εξελέγη ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Ο κ. Καμπόσος ευχαρίστησε το σώμα για την τιμή που του έκαναν και τον ψήφισαν ενώ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για το καλό και τα συμφέροντα της ΠΕΔ.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, δήλωσε για την εκλογή του: «Ευχαριστώ όλο το σώμα για την  εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την εκλογή μου, με μια τόσο ισχυρή πλειοψηφία. Τα προβλήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο και στην καθημερινότητα του πολίτη, είναι μεγάλα και στόχος του  νέου  προεδρείου είναι  να τα  αντιμετωπίσει και να οδηγήσει αυτή την κοινωνία που χειμάζεται σε καλύτερες μέρες. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που στάθηκαν στο πλευρό μου και τους διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ αντάξιος των προσδοκιών».

Ο κ. Καμπόσος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και θα πρέπει να παλέψουν και ν’ αγωνιστούν αυτά τα πέντε χρόνια για να δώσουν λύση. Τόνισε ότι το προεδρείο της ΠΕΔ δεν αμείβεται, με σκοπό να βγάλει ο κόσμος από το μυαλό του ότι διαγωνίζονται για να κερδίσουν κάτι.

Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις που υπήρξαν με το θέμα του διαπαραταξιακού προεδρείου τόνισε ότι οι επιτροπές θέλουν συνεννόηση, να μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους.

ArcadiaPortal.gr Καμπόσος νέος πρόεδρος ΠΕΔ