1η Γιορτή Πορτοκαλιού στο Κουτσοπόδι (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

1η Γιορτή Πορτοκαλιού στο Κουτσοπόδι (φωτογραφίες)

Νοέμβριος 21, 2014 - 22:15

φωτογραφία eurokinissi-Σοφία Κοντού

Το ενδιαφέρον όλων τράβηξε η 1η Γιορτή – Έκθεση Πορτοκαλιού που διοργάνωσε με πολύ κόπο και πολύ μεράκι ο πολιτιστικός μορφωτικός και εξωραϊστικός Σύλλογος Κουτσοποδίου «Αγ. Κυριακή» σε συνεργασία με την Δημοτική κοινότητα Κουτσοποδίου και τοπικούς φορείς με στόχο την προβολή ,παρουσίαση και προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Τα εγκαίνια έγιναν σήμερα Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 από τον δήμαρχο Άργους -Μυκηνών Δ. Καμπόσος παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γ.Ανδριανού,του βουλευτή Δ. Κοδέλα,του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου, των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Φ.Στεφανόπουλου και Β.Σιδέρη,αντιδημάρχων ,δημοτικών συμβούλων και πολύ κόσμου.

Στο χώρο της έκθεσης οι γυναίκες του Συλλόγου εκθέτουν και διαθέτουν εναλλακτικής μορφής προϊόντα και κατασκευές με βάση τα εσπεριδοειδή , καθώς και πολλοί επιχειρηματίες εκθέτουν τα προϊόντα τους.

Η Γιορτή – έκθεση πραγματοποιήτε 21-22-23 Νοεμβρίου στο χώρο του Πρώην γεωπονικού καταστήματος της ARGOFARM πλησίον Ιερού Ναού Αγ. Κυριακής στο Κουτσοπόδι

Το πρόγραμμα για τις μέρες που ακολουθούν ειναι:

Σάββατο 22/11/2014 και ώρα 17:00 – 22:00

Λειτουργία Έκθεσης

Οι γυναίκες του Συλλόγου εκθέτουν και θα διαθέτουν εναλλακτικής μορφής προϊόντα και κατασκευές με βάση τα εσπεριδοειδή

Κυριακή 23/11/2014 και ώρα 10:00 – 22:00

Λειτουργία Έκθεσης

Οι Μαθητές και οι Καθηγητές της Σχολής Μαγειρικής του ΙΕΚ Πελ/σου θα μαγειρεύουν για εσάς νόστιμους μεζέδες με βάση το Πορτοκάλι συνοδεία κρασιού και τσίπουρου.

Οι Σπουδαστές και οι Καθηγητές του τμήματος αρτοποιίας ζαχαροπλαστικής ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Αργολίδας ΟΑΕΔ φροντίζουν να γλυκάνουν τον ουρανίσκο σας.

(Φωτογραφίες eurokinissi Σοφία Κοντού) www.argolidaportal.gr