Στους 12 πιο δημοφιλείς προορισμούς η Περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στους 12 πιο δημοφιλείς προορισμούς η Περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

Ιανουάριος 02, 2015 - 12:20

Στη δωδεκάδα των κορυφαίων ανερχόμενων ταξιδιωτικών προορισμών για το 2015 στη βρετανική αγορά συμπεριελήφθη η Πελοπόννησος από την ένωση βρετανών τουριστικών πρακτόρων και τουρ οπερέιτορ, ABTA.

Η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου μίλησε για την ελπιδοφόρα εξέλιξη σε ό,τι έχει να κάνειμε τον τουρισμό, ο οποίος είναι βασικός πυλώναςανάπτυξης για την ΠεριφέρειαΠελοποννήσου,δηλαδή τη συμμετοχή της Πελοποννήσουανάμεσαστους 12 πιο δημοφιλείςπροορισμούς στον κόσμο.

Το βαρόμετρο για τον τουρισμό για το έτος 2015 συμπεριλαμβάνει την Πελοπόννησο μαζί με την Αυστρία, την Κούβα, τηΝορβηγία και την Ολλανδία, δίνονταςυπεραξία στην περιφέρειά μας.

Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο ετήσιο συνέδριο της ΑΒΤΑ θα διοργανωθεί στη Μεσσηνία, από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου του 2015.

Στο συνέδριο «The Travel Convention», με διοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 600 μέλη της ABTA, καθώς και εκπρόσωποι εταιριών Διαδικτύου, όπως οι Google,Yahoo, Tripadvisor, αλλά και τουριστικοί συντάκτες από τα σημαντικότερα βρετανικά έντυπα.

Το ετήσιο συνέδριο της ABTA θεωρείται κορυφαίο τουριστικό event και εκτιμάται ότι στις περιοχές όπου πραγματοποιείται, η τουριστική κίνηση από τη Μεγάλη Βρετανία αυξάνεται κατά 25% μέσα σε λίγους μήνες από τη διοργάνωσή του.

Οι προσπάθειες που έχουν γίνει από την ΠεριφέρειαΠελοποννήσουαποδίδουν καρπούς, όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης, και συνεχίζονται.

ArcadiaPortal.gr Στους 12 πιο δημοφιλής προορισμούς η περιφέ