Διημερίδα στο Ναύπλιο για τον τουρισμό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διημερίδα στο Ναύπλιο για τον τουρισμό

Απρίλιος 28, 2012 - 11:21

 Διημερίδα τουρισμού «ARGO II Black Sea Region Tourism Forum & Travel Trade Workshop» θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 3 και 4 Μαϊου 2012 στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος BSTIP (Black Sea Trade & Investment Promotion Program) του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών στην Ελλάδα (UNDP Greece) 
Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων και του Επιμελητηρίου Αργολίδος και θα γίνει σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων τουριστικής ανάπτυξης AbouTourism International Destination Consultancy.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, η επαγγελματική δικτύωση των εκπροσώπων του τοπικού τουριστικού τομέα με νέες τουριστικές αγορές και η ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού με την ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Συγκεκριμένα, το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ημερίδα με έμφαση στις σύγχρονες εφαρμογές έρευνας και ανάπτυξης τουριστικών προϊόντων και στον ηλεκτρονικό τουρισμό και τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποκλειστικά για επαγγελματίες τουρισμού. Στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας, θα ακολουθήσει σειρά από συναντήσεις επαγγελματικής δικτύωσης με τη συμμετοχή περισσότερων από 20 Tour Operators & Εκπροσώπους Αεροπορικών Εταιρειών από 12 χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μαύρης Θάλασσας (Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία μεταξύ άλλων).
Η εταιρεία abouTourism destination consultants (www.aboutourism.com) αποτελεί την πρώτη εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων τουριστικής ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης προορισμών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Η ομάδα της abouTourism αποτελείται από ειδικούς συμβούλους διαχείρισης προορισμών με εμπειρία σε τουριστικούς φορείς και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και εξειδικεύεται στον στρατηγικό σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης αστικών προορισμών.