Δεντροφύτευση του Περιφερειακού Τολού την Τετάρτη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δεντροφύτευση του Περιφερειακού Τολού την Τετάρτη

Απρίλιος 30, 2012 - 10:39

Η αρχή έγινε την Πέμπτη 26 Απριλίου με την  δεντροφύτευση στο Τολό ενώ θα ακολουθήσει ο βιολογικός σταθμός και το δημοτικό σχολείο

Η εθελοντική ομάδα πρασίνου Τολού , μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού , μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού  με την αρωγή της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων βρέθηκαν στην Ψιλή Άμμο και φύτεψαν περισσότερα από 100 αρμυρίκια κατά μήκος της παραλίας.

  Σκοπός αυτής της συλλογικής προσπάθειας εθελοντισμού είναι η φυσική σκίαση της παραλίας και η αναβάθμιση της ευρύτερης  περιοχής με δέντρα  που δίνει η ελληνική φύση, ταιριαστά στο μεσογειακό περιβάλλον.

  Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν  φορείς, δημότες και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τολού , οι οποίοι πήραν το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού, στοιχεία που δείχνουν την κουλτούρα του ατόμου και της κοινωνίας γενικότερα.

  Η εθελοντική ομάδα πρασίνου Τολού και ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσουν με τη δεντροφύτευση του περιφερειακού δρόμου του Τολού , την Τετάρτη 2 Μαΐου  και θα ακολουθήσουν ο χώρος του Βιολογικού Σταθμού και το Δημοτικό Σχολείο.