Λένε ψέματα για να μας περάσουν νέες αλυσίδες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λένε ψέματα για να μας περάσουν νέες αλυσίδες

Μάιος 02, 2012 - 13:08

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Άρθρο του Νίκου Αγγέλου,
υποψήφιου Βουλευτή Αργολίδας με το ΚΚΕ
 
Ακόμα και τώρα που η Ελλάδα έχει κυριολεκτικά γονατίσει λόγω των πολιτικών που εφάρμοσαν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, οι υποψήφιοί τους χωρίς καμία ντροπή λειτουργούν με τον παλαιοκομματικό, πολιτικάντικο τρόπο. Τάζουν, υπόσχονται, φτιάχνουν γεφύρια, δρόμους, εργοστάσια, δημιουργούν θέσεις εργασίας!
Αν τους ακούσει κανείς να μιλούν, σίγουρα θα νομίζει ότι δεν ζουν στην Ελλάδα. Δεν ζουν στη χώρα που οι άνεργοι κοντεύουν να φτάσουν τα δύο εκατομμύρια. Δεν ζουν στη χώρα που οι φτωχοί είναι περισσότεροι από ποτέ. Δεν ζουν στη χώρα που αυτοκτονούν άνθρωποι λόγω των οικονομικών προβλημάτων! Ζουν στον δικό τους κόσμο. Και προπάντων δεν ευθύνονται αυτοί για όλα αυτά!
Πώς θα γίνουν όλα αυτά που μας τάζουν όμως δεν λένε! Χρησιμοποιούν τα ίδια λόγια που έλεγαν εδώ και χρόνια για να κοροϊδεύουν το λαό, για να κλέβουν την ψήφο του και στη συνέχεια να τον χαντακώνουν. Δεν λένε τίποτα για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη. Γιατί δεν ξέρουν τι να πουν!
Γιατί δεν λένε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό; Ότι αντί να δημιουργήσουν ανάπτυξη, τον Ιούνιο θα ψηφίσουν και άλλα μέτρα! Μέτρα που θα τους επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα αφεντικά τους. Μέτρα που θα αποτελέσουν την χαριστική βολή για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, για τους άνεργους, για τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια! Αυτό θα κάνουν οι βουλευτές των κομμάτων που θα κυβερνήσουν! Θα πειθαρχήσουν στην κομματική γραμμή και θα ψηφίσουν και άλλα μέτρα στο όνομα της σωτηρίας της  Ελλάδας! Δεν θα φέρουν καμία ανάπτυξη.
Ως υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Αργολίδα, ένα έχω να πω σε αυτούς που θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές. Ψηφίζοντας το ΚΚΕ το κάνουν πιο ισχυρό. Του δίνουν δύναμη να αντιπαλέψει τα αντιλαϊκά μέτρα που ήδη έχουν εφαρμοστεί και αυτά που θα εφαρμοστούν! Του δίνουν δύναμη να είναι δυναμικά απέναντι στις νέες απολύσεις, στο γκρέμισμα των εργασιακών σχέσεων, στα χαράτσια και στον εργασιακό μεσαίωνα!
Στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Αργολίδας θέλω να τους πω το εξής: Να κοιτάξουν τα παιδιά τους που είναι άνεργα και σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό, τα χωράφια τους που ερημώνουν, τα προϊόντα που παράγουν και μένουν απούλητα, να κοιτάξουν τους εμπόρους που κερδίζουν εις βάρος τους και να αναλογιστούν αν πρέπει να επιτρέψουν για άλλη μια φορά να τους αρπάξουν την ψήφο τους.
Δεν πρέπει να ξαναπέσουμε στην παγίδα που μας στήνουν. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας περάσουν νέες αλυσίδες. Δεν πρέπει να υποκύψουμε στους εκβιασμούς. Πρέπει να αντισταθούμε. Μια ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει μια σφαίρα στην καρδιά αυτών που υποθήκευσαν το μέλλον μας.