Xαιρετισμός του Γ. Μανιάτη σε εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου στο Βουλευτικό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Xαιρετισμός του Γ. Μανιάτη σε εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου στο Βουλευτικό

Μάρτιος 16, 2015 - 09:22

φωτογραφία eurokinissi

Χαιρετίζοντας τη μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον 2ο Μαραθώνιο του Ναυπλίου, ο Καθ. Γιάννης Μανιάτης ανέφερε:

«Η μουσική είναι η πιο όμορφη δραστηριότητα του ανθρώπου. Είναι αυτή που μας εξανθρωπίζει, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και κάνει την κοινωνία μας ακόμη καλύτερη.

 Όταν λοιπόν έχει εδώ, στο Μουσικό Σχολείο, την παιδεία, τη νέα γενιά και την τέχνη, τότε είσαι αισιόδοξος. Πολύ περισσότερο αισθάνομαι αισιόδοξος, γιατί όταν ξεκίνησε το Μουσικό Σχολείο, ήμουν απ΄ αυτούς  που έβαλαν πλάτη, ένα μικρό λιθαράκι ο καθένας, για να ξεκινήσει να δουλεύει. Και τώρα που σιγά σιγά έχει κάνει τα πρώτα του μικρά βήματα είναι μεγάλη χαρά να βλέπω αυτά τα νέα παιδιά, που σίγουρα θα μας χαρίσουν όμορφες στιγμές.

Δήμαρχε, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου, και για το Μαραθώνιο, γιατί και η ζωή μας είναι ένας Μαραθώνιος. Όταν λοιπόν το Μαραθώνιο αυτό τον τρέχουμε έχοντας όμορφα ακούσματα στα αυτιά μας, τότε τον τρέχουμε πιο γλυκά και βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι.

Να είστε καλά παιδιά, καλά ακούσματα σε όλους.»