Απονομή τιμητικών διακρίσεων από τον Σύλλογο Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» (φωτό)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απονομή τιμητικών διακρίσεων από τον Σύλλογο Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» (φωτό)

Μάιος 03, 2012 - 16:07

φωτογραφία eurokinissi

Απονομή τιμητικών διακρίσεων από τον Σύλλογο Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ»  σήμερα Πέμπτη 3 Μαϊου στην ετήσια εορτή του Αγίου Πέτρου Επισκόπου και Πολιούχου ΄Αργους του Θαυματουργού, και Προστάτου του «ΔΑΝΑΟΥ».
H Eκδήλωση ξεκίνησε με  την προσφώνηση του προέδρου του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ»  Δημ. Παπανικολάου , ευχές από τον Μητροπολίτη Αργολίδος  Ιάκωβο στη συνέχεια είχαμε απονομή τιμητικών διακρίσεων  στον  Αιδεσιμολογιώτατο π. Κων/νο Σχοινοχωρίτη για την επί δεκαετίες ευγενή και γόνιμη παρουσία και προσφορά του στην πόλη του ΄Αργους, με την ακούραστη, πνευματική και κοινωνική του συνεχή παρέμβαση για την στήριξη της Ορθόδοξης Πίστης,  το μετάλλιο της 100/ ετηρίδος του, μετά τιμητικού διπλώματος έδωσε ο  Μητροπολίτης Αργολίδος  Ιάκωβος.
Έπαινο στην ομαδα του Α' Λύκειου Άργους, για την κατάκτηση του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος χειροσφαίρισης ( Handball ) Ελλάδος μεταξύ Λυκείων, σχολικού έτους2011-2012, διάκριση που αντανακλάται και στην πόλη ολόκληρη και καταδεικνύει ευγενές φρόνημα και υψηλό βαθμό αξιότητας, όλων των συντελεστών της μεγάλης αυτής επιτυχίας στον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια και στον Λυκειάρχη του Α΄ Λυκείου ΄Αργους  Νικό Κουγιά και στους παίκτες της ομάδας, τους επαίνους έδωσε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Βράβευση επιτυχόντων μαθητών στα Α.Ε.Ι. στη Καλλιοντζή Ευθυμία από το 2ο Γενικό Λύκειο Άργους στην ιατρική και απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους Δημοσίων Γενικών Λυκείων ΄Αργους σχολικού έτους 2010-2011 . Η γιορτή έκλεισε με την απόδοση δύο στροφών της «Ωδής εις τον Σύλλογον Δαναόν» και τον «΄Υμνο του ΄Αργους» από την Δημοτική Χορωδία ΄Αργους «ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ».(φωτογραφίες eurokinissi)