Εθελοντικός καθαρισμός της Καραθώνας στις 13 Μαΐου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εθελοντικός καθαρισμός της Καραθώνας στις 13 Μαΐου

Μάιος 03, 2012 - 20:13

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ) ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ
Κυριακή, 13 Μαΐου 2012, ώρα 10.30
H Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, οργάνωσε κατά καιρούς τα προηγούμενα χρόνια εκδηλώσεις και δράσεις που είχαν σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχετικά θέματα. Χορωδιακή συνάντηση με περιβαλλοντικό δρώμενο, καθαρισμοί ακτών, συλλογή και ανακύκλωση μπαταριών και τελευταία δράση η δενδροφύτευση στη περιοχή των Λευκακίων, πριν δύο χρόνια.
Και με τη νέα της μορφή, ως τμήμα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, σχεδιάζει την υλοποίηση μιας ακόμη περιβαλλοντικής δράσης. Καθαρισμό της ακτής της Καραθώνας συμμετέχοντας στην εκστρατεία ‘Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2012’ που υλοποιεί το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ S.O.S. και περιλαμβάνει δράσεις εθελοντικών καθαρισμών ακτών και άλλων φυσικών περιοχών που θα υλοποιηθούν από 1 έως 31 Μαΐου 2012.
Ο εθελοντικός καθαρισμός της ακτής της Καραθώνας θα γίνει τη Κυριακή 13 Μαΐου 2012, από τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Χορωδίας Ναυπλίου. Ως τόπος συνάντησης ορίζεται ο χώρος όπου βρίσκεται ο ιστός της Γαλάζιας Σημαίας στη Καραθώνα, στις 10.30 το πρωί.
Οποιοσδήποτε άλλος φορέας θέλει να συμμετέχει στην εκστρατεία είναι καλοδεχούμενος.
Η συμμετοχή στο καθαρισμό είναι εθελοντική, σε κάθε περίπτωση όμως, καταδεικνύει τη δυναμική ανταπόκριση σε δραστηριότητες σχετικές με το περιβάλλον και τη προστασία του, μία υπόθεση που αφορά όλους μας.
 
Γιάννης Μπόλλας                                                            Κώστας Λούμος
Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.                      Υπεύθυνος Επιτροπής Χορωδίας
                                                                        Μέλος Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.