Οι προτάσεις του Κόμη Δράκουλα για το Κυριακάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη Δράκουλα για το Κυριακάτικο δελτίο

Μάιος 06, 2012 - 07:49

Δεν πήγαμε καλά χτες,πέρασε μόνο ο άσσος της Νοτς Καουντι (1,50) ενώ δεν πέρασε ούτε ο άσσος της Ρομα άλλα ούτε και Χ2 της Ραγιο Βαγιεκανο. Δεν πειράζει συνεχίζουμε με τα σημερινά. Τρία τα ματς και τώρα με το ένα από τα τρία να είναι την Δευτέρα.

461: 2 (1,75)

Βαλενσιεν - Παρι Σεν Ζερμεν: Όλα για όλα για την Παρι που βρίσκεται στο -3 από την Μονπελιέ για την κούρσα του Γαλλικού πρωταθλήματος. Από την άλλη η Βαλενσιεν ουσιαστικά έχει σωθεί και είναι σχετικά αδιάφορη. Διαλέγω το διπλό.Είναι πολλά τα λεφτά που έχουν πέσει στην Παρι φέτος για χαθεί το πρωτάθλημα από την Μονπελιέ το θέλουν οι Παριζιάνοι και νομίζω πως θα το πάρουν 3 στροφές πριν από από τη λήξη της σεζόν. Χωρίς Μπισεβατς και Σεαρα η Παρι. Ανγκουα,Πουζολ εκτός για την Βαλενσιεν.

492: 1 (1,55)

Τορίνο - Πάντοβα: Ψάχνει εκδίκηση η Τορίνο για το πρώτο ματς του πρώτου γύρου αφού η Πάντοβα το κέρδισε στα δικαστήρια. Πολλές απουσίες για την Πάντοβα σε αυτό το κρίσιμο ματς. Η προϊστορία λέει διπλό άλλα τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η Τορίνο θέλει το ματς για να τελειώνει σιγά σιγά με την υπόθεση άνοδος. Η Πάντοβα ψάχνει βαθμούς μήπως και μπορέσει και μπει στα μπαράζ. Άσσος για την Τορίνο.Χωρίς Κόπολα,Σουτσιου και Βέρντι η Τορίνο.Χωρίς Πορτιν,Τρεβιζιαν,Οσουζι,Μποβο,Μιλανετο και Χαλενιους η Πάντοβα.Το ματς γίνεται Δευτέρα 7/5.

421: 1 (2.50)

Αταλαντα - Λατσιο : Με νίκη θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στην έδρα της η Αταλαντα κλείνοντας έτσι μια καλή χρόνια. Πολλά τα προβλήματα για την Λατσιο χωρίς την μισή ομάδα σχεδόν παει να διεκδίκηση κάτι καλό στο Μπέργκαμο. Δεν βλέπω να κάνει νίκη η Λατσιο που έχει εδώ και πέντε σερί ματς αγνοεί τη σήμαινει νίκη. Άσσος για την Αταλαντα.Χωρίς Μπριγκι,Μαριλουνγκο και Καπελι η Αταλαντα.Ενώ για την Λατσιο το χάος χωρίς εννιά παίχτες και σχεδόν όλοι είναι του βασικού κορμού Ντιας,Κλοζε,Ραντου,Ματουζαλεμ,Ερνανες,Στανκεβιτσιους,Μπροκι,Μακινβα και Μαρκετι.

Καλή επιτυχία.