Δώρο η επετειακή φανέλα του Διομήδη στο Δήμαρχο Δ. Καμπόσο (βίντεο&φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δώρο η επετειακή φανέλα του Διομήδη στο Δήμαρχο Δ. Καμπόσο (βίντεο&φωτο)

Μάιος 05, 2015 - 19:12

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την επετειακή φανέλα με το νούμερο "1" δώρισε ο Διομήδης στον Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, μέσω της αντιπροσωπείας παικτών και προπονητή που τον επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος δήλωσε χαρούμενος για την επίσκεψη της ομάδας μας και έπλεξε το εγκώμιο του Διομήδη για μια ακόμη φορά, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για την εν γένει πορεία των Λύκων, αλλά και την περηφάνια του για τον σύλλογο των Πρωταθλητών.

Κατά την επίσημη παρουσίαση της επετειακής μας φανέλας πριν από περίπου ένα μήνα, ο Δήμαρχος είχε ζητήσει να έχει αυτός την πρώτη φανέλα, πράγμα που υποσχέθηκε η Διοίκηση και έπραξε άμεσα. Η περήφανη φανέλα με το νο 1 μαζί με την βεβαίωση γνησιότητας τοποθετήθηκε σε κάδρο και θα κοσμεί το γραφείο του Δημάρχου από σήμερα.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική βοήθεια του κ. Καμπόσου προς την ομάδα όταν, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν είχαν χρήματα για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό και ήταν κοντά τους και τους στήριξε, αλλά αναφέρθηκε και στην επιπλέον δύναμη που παίρνουν οι αθλητές του όταν παρευρίσκεται  και αυτός στο γήπεδο να τους παρακολουθεί.

Η φανέλα είχε το νούμερο ''1'', μιας και όπως είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας απευθυνόμενος στον κ. Καμπόσο, ξέρει ότι ο αριθμός αυτός είναι ο αγαπημένος του γιατί πάντα παλεύει για να είναι πρώτος και δεν του αρέσει η δεύτερη θέση. Αυτό βέβαια φαίνεται και από την απάντηση που πήρε από τον Δήμαρχο, ότι η συμμετοχή είναι απλά συμμετοχή, η νίκη όμως και η πρωτιά είναι ό,τι καλύτερο. Προέτρεψε τους αθλητές να μην εφησυχάζουν με την συμμετοχή αλλά να παλεύουν για την νίκη, για την πρωτιά!.(βίντεο&φωτο eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

ArgolidaPortal. ΑΡΓΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ.ΚΑΜΠΟΣΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ