Π.Χρηστίδης:Πρόσκληση προς όλους τους δημότες και επαγγελματίες για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Π.Χρηστίδης:Πρόσκληση προς όλους τους δημότες και επαγγελματίες για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)

Μάιος 06, 2015 - 13:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Παύλος Χρηστίδης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο Ναυπλιέων η συμμετοχή του στην 11η έκθεση του Επιμελητηρίου Αργολίδας, μετά και την χθεσινή ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Η έκθεση που προβάλλει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα της Περιφέρειας και ειδικότερα του Δήμου μας γίνεται στα κτίρια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου και έχει στόχο την ανάδειξη προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής.

Καλούμε όλους τους δημότες μας να επισκεφτούν την έκθεση, καθώς και το περίπτερο του Δήμου μας, στο οποίο μπορεί να φιλοξενηθεί κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα της αυτόνομης προβολής.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες». (βίντεο&φωτο eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος)

 

 

ArgolidaPortal.gr ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ