Δίκη αγροτών στο Άργος (βίντεο&φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δίκη αγροτών στο Άργος (βίντεο&φωτο)

Μάιος 11, 2015 - 23:53

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Δίκη των αγροτών σήμερα Δευτέρα 11 Μαϊου στο Άργος για τις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2010,σε ανακοίνωση το ΚΚΕ Αργολίδας καταγγέλει:

Η Τ.Ε Αργολίδας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της Αργολίδας την επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων και τρομοκράτησης του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Τη Δευτέρα 11/05 για ακόμα μια φορά δικάζονται στα Δικαστήρια του Άργους φτωχοί αγρότες και άλλοι εργαζόμενοι που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα των φτωχομεσαίων αγροτών το 2010 ενάντια στην κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που τους καταδικάζει σε ξεκλήρισμα και το λαό στο να πληρώνει πανάκριβα αμφίβολης ποιότητας εισαγόμενα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.

Η ένταση της καταστολής και της ποινικοποίησης , οι εκατοντάδες διώξεις σε όλη την Ελλάδα είναι φανερό ότι στοχεύουν στον εκφοβισμό των εργαζομένων , των λαϊκών στρωμάτων , προκειμένου να παραιτηθούν από την πάλη για υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Με αυτόν τον τρόπο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ πιστή στην πορεία του αντιλαϊκού μονόδρομου που επιτάσσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και της Ε.Ε, στο δόγμα «νόμος και τάξη» , θέλει να συνεχίσει να υλοποιεί ανενόχλητη τη βάρβαρη πολιτική της , εν αναμονή και της νέας αντιλαϊκής συμφωνίας, διώκοντας με μανία τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αμφισβητούν την κυριαρχία των μονοπωλίων.

Καλούμε το λαό της Αργολίδας να εκφράσει την αλληλεγγύη του, μαζικά και οργανωμένα να επιβάλλει αθωωτική απόφαση. Μέσα από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να κάνει δικιά του υπόθεση την υπεράσπιση των συνδικαλιστικών και δημοκρατικών ελευθεριών''.(βίντεο&φωτο eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

 

 

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ δίκη αγροτών για την συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις το 2010