Παρουσία Σαμαρά η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΝΔ στην Τρίπολη (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσία Σαμαρά η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΝΔ στην Τρίπολη (βίντεο)

Μάιος 12, 2015 - 12:04

Στα πλαίσια της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Μαϊου 2015, στην Τρίπολη, ο Βουλευτής Αχαϊας, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης βρέθηκε την Δευτέρα 11 Μαΐου στην Τρίπολη.

Ο  κ. Κατσανιώτης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μίλησε για μία σειρά συναντήσεων που έχει προγραμματιστεί, έτσι ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και ν’ ακουστούν θέματα και προτάσεις που αφορούν τη Νέα Δημοκρατία. Στόχος τους είναι να ν’ ακούσουν τα στελέχη, τους προβληματισμούς τους σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που περνά ο τόπος μας.

«Η χώρα θα μπορέσει να βρει το δρόμο της»

Ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τη νέα γενιά της ΝΔ να κοιτά το μέλλον και όχι το παρελθόν, που το γνωρίζουν κι έχουν μάθει πολλά από αυτό. Δήλωσε ότι η παράταξή του έχει κάνει πολλά αλλά και πολλά λάθη, κι αυτός είναι ένας λόγος που έχουν ξεκινήσει μία εσωτερική διαδικασία.

Το Σάββατο στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΝΔ και θα βρεθεί και ο Αντώνης Σαμαράς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν στη συνέντευξη τύπου ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Βουλευτής Αχαϊας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τίμος Κατσίπος. www.arcadiaportal.gr

Arcadia Portal.gr Περιφερειακή συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας