Το Σινέ Βάλια ανοίγει τις πόρτες του 21 Μαΐου 2015

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Σινέ Βάλια ανοίγει τις πόρτες του 21 Μαΐου 2015

Μάιος 14, 2015 - 10:55

Το Σινέ Βάλια ανοίγει τις πόρτες του (και κάπως έτσι είσαι σίγουρος ότι ήρθε το καλοκαίρι)

Στις 21 Μαΐου ξεκινούν οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Άργους Σινέ Βάλια, εγκαινιάζοντας την έναρξη  ενός ακόμη κινηματογραφικού καλοκαιριού...

Ξεκινάμε λοιπόν! Πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν η Πέμπτη  21 Μαΐου 2015 και μπροστά μας έχουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι που θα είμαστε μαζί καθημερινά με ταινίες αλλα και θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες επιλέγονται με σκοπό να σας προσφέρουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης στην όμορφη αυλή μας στο ομορφότερο σημείο της πόλης.Εκεί όπου πριν πολλά χρόνια βρισκόταν ο ιστορικός κινηματογράφος Αριζόνα,ένας σύγχρονος πλέον κινηματογράφος αφού είναι ο πρώτος στην ευρύτερη περιοχή που χρησιμοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία και κάνει την προβολή μια όμορφη εμπειρία. Εγκαινιάζει τη θερινή κινηματογραφική περίοδο, ακριβώς την εποχή που ένας βαρύς χειμώνας μοιάζει ήδη παρελθόν και ένα καλοκαίρι γεμάτο υποσχέσεις (όπως θα έπρεπε να είναι πάντα τα καλοκαίρια...) ξεκινάει σε ένα Άργος που μάλλον το έχει πιο ανάγκη από ποτέ.

Το Σινέ Βάλια έρχεται ανανεωμένο και στον ήχο με dolby surround, αλλά παραδοσιακό σε όλα όσα το έκαναν αγαπητό αυτά τα δύο χρόνια λειτουργίας του (στους κατοίκους της πόλης αλλά και τους επισκέπτες της) και ξεκινάει στις  21 Μαΐου τις προβολές του με το MAD MAX:Ο Δρόμος Της Οργής  ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα για ένα πρόγραμμα που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα γεμίσει από πολλές πρώτες προβολές, με δύο ταινίες κάθε μέρα,θεατρικές παραστάσεις και μία μουσική παράσταση έκπληξη.

Καλό Κινηματογραφικό Καλοκαίρι.