Ληστείες από Γεωργιανούς στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ληστείες από Γεωργιανούς στο Άργος

Ιούνιος 05, 2015 - 11:34

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, έξι περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες στην Αργολίδα, την Κορινθία, την Αττική και την Εύβοια.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και αφορούσε τη σύλληψη δύο 39χρονων αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, που είχαν διαπράξει συνολικά δώδεκα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες στην Αρκαδία, την Αργολίδα, την Αττική και την Εύβοια, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ενέχονται στην διάπραξη ακόμη έξι περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες και πιο συγκεκριμένα:

Την 2.3.2015 στο Άργος, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.
Την 24.3.2015 στο Άργος, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.
Κατά το χρονικό διάστημα από την 23.2.2015 έως την 4.3.2015, στο Ξυλόκαστρο, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονική συσκευή.
Κατά το χρονικό διάστημα από την 1.3.2015 έως την 6.3.2015, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα.
Την 16.4.2015 στο Λαύριο, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα.
Την 10.3.2015 στη Νέα Αρτάκη, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονική συσκευή και προσωπικά αντικείμενα, που η αξία τους αγγίζει τις 125.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.