Πρεμιέρα στο Cine Valia Πέμπτη 11 Ιουνίου Jurassic World

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρεμιέρα στο Cine Valia Πέμπτη 11 Ιουνίου Jurassic World

Ιούνιος 10, 2015 - 12:00

Το Jurassic World, σε παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ, σκηνοθέτη δύο εκ των προηγούμενων σίκουελ, που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 11 Ιουνίου, υπογράφει σκηνοθετικά ο νεοεμφανιζόμενος Κόλιν Τρεβόροφ.

Είκοσι δύο χρόνια μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Jurassic Park (1993),το νησί Nublar πλέον διαθέτει το Jurassic World, ένα πλήρες και λειτουργικό θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, έτσι ακριβώς όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond.

Ωστόσο, μετά από 10 χρόνια λειτουργίας και αφού η προσέλευση των επισκεπτών έχει μειωθεί δραματικά, οι γενετιστές δημιουργούν το δεινόσαυροIndominus Rex, μια νέα ατραξιόν για να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον τον επισκεπτών. Τα πράγματα όμως βγαίνουν εκτός ελέγχου…

Παγκόσμια πρεμιέρα, Παρίσι.Η παγκόσμια πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας με δεινοσαύρους έγινε στο Παρίσι στις 29 Μαΐου και ο Πρατ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι όλο το συνεργείο και το καστ είναι φανατικοί οπαδοί της πρώτης ταινίας, του θρυλικού Jurassic Park.«Ναι είναι μια ταινία που έχει γίνει από φανατικούς οπαδούς των ταινιών αυτών. Εγώ σίγουρα, ο σκηνοθέτης μας Κόλιν Τρεβόροου και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ. Όλο το καστ. Ανήκουμε όλοι μας σε μια γενιά που είχε πάθει την πλάκα της με την αρχική ταινία».

Δεν είναι η ίδια ταινία με το Jurassic Park .Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κόλιν Τρεβόροου επισήμανε: «Δεν είναι η ίδια ταινία με το «Jurassic Park». Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά στο τέλος το αίσθημα που σου αφήνει είναι το ίδιο: Σε κάνει να αισθάνεσαι και πάλι παιδί».