Μηνύματα Ανδριανού για Διομήδη και μάχη Βαλτετσίου (Video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μηνύματα Ανδριανού για Διομήδη και μάχη Βαλτετσίου (Video)

Μάιος 13, 2012 - 18:33

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός  παρεβρέθηκε σήμερα στο Βαλτέτσι στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της ομώνυμης μάχης. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τιμούμε σήμερα την επέτειο της ιστορικής μάχης του Βαλτετσίου – της πρώτης μεγάλης νίκης του Αγώνα της Ανεξαρτησίας. Και καλούμαστε, με την αφορμή της σημερινής μέρας, να αντιληφθούμε το μήνυμα και τα διδάγματα των αγώνων των προγόνων μας:
Όπως το Εικοσιένα, όπως σε αμέτρητες άλλες κρίσιμες στιγμές της μακραίωνης πορείας του Έθνους μας, έτσι και σήμερα, το ζητούμενο είναι γενναιότητα, οξυδέρκεια, υπευθυνότητα, ενότητα των Ελλήνων.
Όπως οι Αγωνιστές του 21, έτσι και  εμείς σήμερα, χρειάζεται να δούμε  την πραγματικότητα κατάματα, χωρίς  ωραιοποιήσεις και υπεκφυγές, να επιλέξουμε τον πιο δίκαιο και  αποτελεσματικό δρόμο που οδηγεί στην έξοδο από την κρίση χωρίς  να υποκύψουμε στην απατηλή γοητεία των δήθεν εύκολων λύσεων, και να ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη.
Η πιο αρμόζουσα, έμπρακτη τιμή στους  άνδρες και τις γυναίκες που πολέμησαν  και θυσιάστηκαν για την ελευθερία  και την προκοπή μας, είναι  να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού την παρακαταθήκη τους. Η πιο αρμόζουσα τιμή είναι να αποτρέψουμε, με κάθε τρόπο, τα χειρότερα για την πατρίδα και την κοινωνία μας, για το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού».
(Δείτε και σε βίντεο τη δήλωση για την μάχη του Βαλτετσίου- μετά τη δήλωση του Ανδρέα Λυκουρέντζου). Ενώ να σημειώσουμε πως ο κ. Ανδριανός κατέθεσε και στεφάνι προς τιμήν των ηρώων του '21
 
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη Άργους έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, την προπονητική ομάδα και τη διοίκηση του Διομήδη γι’ αυτή τη νέα διάκριση της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, που γεμίζει το Άργος και ολόκληρη την Αργολίδα με χαρά και υπερηφάνεια.
Η φετινή πορεία του Διομήδη σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι μια χειροπιαστή απόδειξη ότι ο αθλητισμός στην Αργολίδα έχει βαθιές ρίζες και μεγάλες προοπτικές που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε με κάθε δυνατή στήριξη.
Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής υγεία και καλή συνέχεια με πολλές ακόμα μεγάλες διακρίσεις».

Συνημμένα: 

8TExFv8KH8Y