Υποχρεωτικό δάνειο στο κράτος για εισόδημα άνω των 20.000€;;;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Υποχρεωτικό δάνειο στο κράτος για εισόδημα άνω των 20.000€;;;

Μάιος 14, 2012 - 10:35

Και έτσι,πριν περάσει μια βδομάδα από τη δήλωση Στρατούλη ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιούσε ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες για να "χρηματοσδοτήσει την ανάπτυξη", όπως την φανταζόταν αυτή, έχουμε νέο κρούσμα:
Ο Μανώλης Γλέζος δηλώνει πως μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ όσους έχουν εισόδημα πάνω από 20.000 ευρώ το χρόνο να πληρώνουν 1.200 ευρώ το χρόνο ως "υποχρεωτικό δάνειο"...
Αυτό σημαίνει τα εξής:
1) Όταν μιλάμε για ετήσιο εισόδημα €20.000 μιλάμε για ΜΙΚΤΟ εισόδημα €20.000
2)Όταν μιλάμε για ετήσιο μικτό εισόδημα €20.000 μιλάμε για ΚΑΘΑΡΟ ΜΙΣΘΟ €1.100 το μήνα
3) Αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, είναι πως όποιος βγάζει €1.100 το μήνα, θα ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ να δίνει "δανεικά" (κι αγύριστα) στο κράτος ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
Σε τι ακριβώς διαφέρει αυτό από το Χαράτσι;
Έτσι, για να αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν μερικοί-μερικοί.
ΥΓ:
Και φυσικά, κατά την πάγια τακτική των αριστεριστών, όπως έγινε και με τις  δηλώσεις Στρατούλη, έτσι και τώρα, όποιος τολμήσει να αναπαραγάγει ή να κριτικάρει τις  δηλώσεις Γλέζου κατακεραυνώνεται αμέσως ως "προβοκάτορας", "διαστρεβλωτής", "πράκτορας των μνημονιακών και πλουτοκρατικών δυνάμεων", μπλα μπλα μπλα.
Κάποια στιγμή πρέπει να πείτε την αλήθεια στο λαό, μάγκες! Σταματήστε τα είπα-ξείπα και το κρυφτούλι πίσω από το δάχτυλο σας!