Συγχαρητήρια του Β.Σιδέρη προς τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια του Β.Σιδέρη προς τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Αύγουστος 26, 2015 - 22:37

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν σε αυτές, φθάνουν στον τερματισμό μιας επίπονης και συστηματικής προσπάθειας που κατέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχουν τους στόχους σας, αλλά ταυτόχρονα κάνουν τα πρώτα τους βήματα για μια νέα περίοδο στη ζωή τους, γεμάτη ευκαιρίες για γνώση, εφόδια, εμπειρίες και προκλήσεις, τα οποία θα τους καταστήσουν ικανούς και ενεργούς πολίτες.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους  φοιτητές, πλεόν,  που καταφέραν και πετύχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα , γεγονός που αποτελεί και το επιστέγασμα της  προσπάθειας τους.
Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς, οι οποίοι ως αρωγοί πάντα δίπλα στα παιδιά τους, στηρίζουν το δύσκολο  αγώνα τους ολόκληρη τη σχολική χρονιά.
Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθυνώ σε όσους μαθητές συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις και δοκιμασίες και με μεθοδικότητα, οργάνωση και όρεξη για δουλειά όλοι μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Βασίλειος Σιδέρης
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου