Θ.Σεραφείμ:οι κύριοι Σόιμπλε και Γκάμπριελ από το 2012 γράφουν ότι την Ελλάδα κατέστρεψαν οι ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Θ.Σεραφείμ:οι κύριοι Σόιμπλε και Γκάμπριελ από το 2012 γράφουν ότι την Ελλάδα κατέστρεψαν οι ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.

Σεπτέμβριος 16, 2015 - 02:53

Άρθρο του Θοδωρή Σεραφείμ, υποψηφίου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη νομαρχιακή επιτροπή και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για την τιμή που μου έκαναν με την τοποθέτησή μου στο ψηφοδέλτιο του νομού Αργολίδας ως υποψήφιου βουλευτή.
Υπόσχομαι ότι μαζί με τους συνυποψήφιούς και όλους τους συντρόφους μου, θα αγωνιστώ ώστε η για πρώτη φορά Αριστερή κυβέρνηση, να μην είναι παρένθεση που τόσο πολύ ήθελαν οι δανειστές, συνεργαζόμενοι με το ντόπιο κατεστημένο (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, οικονομική ελίτ).
Θα ήθελα να τονίσω ότι η υποκρισία και το θάρρος των κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ περισσεύει. Ξεχνούν ότι είναι η αιτία του πρωτόγνωρου δράματος που βιώνει η ελληνική κοινωνία και θέλουν να παρουσιαστούν ως σωτήρες. Καλό θα ήταν να μας απαντήσουν γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν κατάφερε να βγει από τα μνημόνιο, όπως κατάφεραν και πέτυχαν άλλες χώρες (Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία).
Θα ήθελα επίσης, να επισημάνω και θα ήταν φρόνιμο να γνωρίζει κάθε Έλληνας πολίτης, ότι οι κύριοι Σόιμπλε και Γκάμπριελ από το 2012 γράφουν ότι την Ελλάδα κατέστρεψαν οι ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. μαζί με την ντόπια οικονομική ελίτ που ελέγχει τα ΜΜΕ. Είναι τα κόμματα που συγκάλυψαν τα σκάνδαλα (SIEMENS, Βατοπέδι, υποβρύχια, Θαλασσοδάνεια της Αγροτικής Τράπεζας) και είναι οι κύριοι εκπρόσωποι της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Ο κ. Μειμαράκης ξεχνά ότι ήταν υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή 2004- 2009 που εκτόξευσε το χρέος στα ύψη με τα 36δις δημοσιονομικό έλλειμμα, μιας κυβέρνησης που άνοιξε την πόρτα στα Μνημόνια και εκτίναξε τη φαρμακευτική δαπάνη από τα 5 στα 9 δις ανά έτος. Η ελληνική κοινωνία όμως δεν γνωρίζει ότι την προεκλογική εκστρατεία του κ. Κακλαμάνη, με τραπεζώματα 3.500 ατόμων σε πολυτελή ξενοδοχεία, ανέλαβαν φαρμακευτικές εταιρείες.
Πιστεύω ότι στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ελληνικός λαός θα τους δώσει την απάντηση που πρέπει.
Σεραφείμ Θοδωρής
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας