Βασίλης Σιδέρης: Άμεση επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βασίλης Σιδέρης: Άμεση επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος

Σεπτέμβριος 18, 2015 - 16:51

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τα  προβλήματα που προκλήθηκαν στην Ελληνική κοινωνία αυτούς τους οχτώ καταστροφικούς μήνες για τη χώρα μας, δεν έφεραν μόνο σοβαρότατα πλήγματα στην οικονομία του κράτους. Αλλά γιγαντώθηκε ένα μείζων πολιτικό και ηθικό πρόβλημα, αυτό της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης. Τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα είναι ανυπόστατα, διότι οι πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή της Συρίας υπάρχουν εδώ και χρόνια. Αλλά ουδέποτε η Ελλάδα είχε να αντιμετωπίσει τέτοιο μεταναστευτικό κύμα. Η αλήθεια του γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο καθρεφτίζεται στα λόγια της αναπληρώτριας Υπουργού κ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία δήλωνε ευθαρσώς πως οι μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα, εξαφανίζονται ως δια μαγείας, προκαλώντας φυσικά γέλιο στους παρευρισκομένους. Έφτιαξαν υπουργείο μετανάστευσης και μεταναστευτική πολιτική δεν είδαμε.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου κρύβουν τη σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων. Αυτών που θέλουν την εφαρμογή των νόμων και αυτών που θέλουν το χάος. Αυτών που θέλουν τη Σχολή Ευελπίδων να αποτελεί πρότυπο της Ελληνικής νεολαίας και τα σώματα ασφαλείας ενεργά μέσα στην κοινωνία και αυτών που επιθυμούν την κατάργηση των παραπάνω.

Η πατρίδα χρειάζεται σταθερότητα και κυβερνητικό πλάνο για να ξεφύγει από το τέλμα που έχει περιέλθει. Και αυτό δεν θα συμβεί αφήνοντας ανυπεράσπιστες τις πόλεις και τα ακριτικά νησιά μας.H Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που εγγυάται την  ασφάλεια και την ανάπτυξη της χώρας.

Βασίλης Σιδέρης

Υπ. Βουλευτής Αργολίδας

Νέας Δημοκρατίας