Λαφαζάνης: Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λαφαζάνης: Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο

Σεπτέμβριος 20, 2015 - 22:45

φωτογραφία eurokinissi

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε στους δημοσιογράφους για το εκλογικό αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό της νεοπαγούς ΛΑΕ από τη Βουλή, ενώ δηλώσεις έκανε και η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο του, αλλά και όλους εκείνους και εκείνες που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια της Λαϊκή Ενότητας. Τους αξίζει τιμή και περηφάνια. Να χαιρετίσουμε επίσης θερμά και αγωνιστικά όλα τα στελέχη μας, που έδωσαν αγώνα με μύριες δυσκολίες, δίχως να έχουν καμία στήριξη, αλλά αντίθετα δέχτηκαν χτυπήματα κάτων από τη μέση. Το δίκιο είναι με το μέρος μας, έχουμε αρχές και αξίες, που ανταποκρίνονται στο συμφέρον του τόπου. Από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδδών. Η Λαϊκή Ενότητα δεν κάνει πίσω, θα είναι εδώ, για τη δημοκρα΄τια, την εθνική ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση. Είμαστε χρήσιμοι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό».

Κωνσταντοπούλου: Στο περιθώριο η κοινωνία

«Η Βουλή που αναδεικνύεται από αυτές τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών, και αυτό είναι μια νίκη εκείνων που θέλουν να θέσουν στο περιθώριο την κοινωνία. Το 45,5% των συμπολιτών που απείχε, δεν θα έχει φωνή στη Βουλή. Είμαστε περήφανοι που δώσαμε μαι μάχη καθαρή και ξάστερη, θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες που θα φέρουν γρηγορότερα απ' όσο κάποιοι πιστεύουν τον λαό στην εξουσία».(φωτογραφία eurokinissi)