«Καμμένο» ποδαρικό για την κυβέρνηση

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Καμμένο» ποδαρικό για την κυβέρνηση

Σεπτέμβριος 23, 2015 - 22:07

φωτογραφία eurokinissi

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

''Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα. Το προηγούμενο δελτίο τύπου είναι σε πλήρη ισχύ.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει.''

«Καμμένο» ποδαρικό για την κυβέρνηση

Σάλο έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Δημήτρη Καμμένου σε υπουργικό θώκο στην κοινή γνώμη, καθώς οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενοχλούν την κοινή γνώμη για τον αντισημιτισμό, την ομοφοβία και τον ρατσισμό που απηχούν.

Άπειρα τα «τιτιβίσματα» στο Διαδίκτυο, καταδικάζουν την τοποθέτηση ενός μισαλλόδοξου και ρατσιστή, σύμφωνα πάντα με τα όσα δημοσίευε, ανθρώπου στην νεοσύστατη κυβέρνηση. Ο ίδιος, βλέποντας τη σφοδρή αντίδραση εκ μέρους της κοινής γνώμης, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι οι λογαριασμοί του έχουν πέσει θύματα χάκερ και κατηγορώντας τη... «μονταζιέρα» για τις επίμαχες -πολλές- αναρτήσεις του, αναφερόμενος και σε μια γενικότερη προσπάθεια απαξίωσης των ΑΝΕΛ κατά την προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο στον οποίον ο Πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο να διεξάγει έρευνα για την πατρότητα των «τιτιβισμάτων» του Δημήτρη Καμμένου, και αν είναι αυθεντικά, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ζητήθηκε από τον Πάνο Καμμένο να σκεφθεί και το ενδεχόμενο αντικατάστασης του υφυπουργού.(φωτογραφία από την ορκωμοσία της Κυβέρνησης Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Καμμένος. (eurokinissi)