Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λουτράκι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λουτράκι

Μάιος 19, 2012 - 09:55

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Όλο το Άργος θα μετακομίσει την Κυριακή στο Λουτράκι για να βρεθεί στο πλευρό του Διομήδη στον πρώτο τελικό αγώνα του κυπέλλου τσάλετζ-καπ.
Οι Λύκοι του Άργους στις 6μμ την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο < Γεώργιος Γαλανοπουλος > του Λουτρακίου αντιμετωπίζουν την Ελβετική Βακερ Τουρ στον πρώτο τους Ευρωπαϊκό τελικό.
Στις τάξεις των φιλάθλων όλης της Αργολίδας επικρατεί ξεσηκωμός και αναμένεται το κλειστό να γεμίσει ασφυκτικά.
Να τονίσουμε ότι εισιτήρια ( 20 και 15 e ) προπωλουνται από τα μέλη της διοίκησης και από το κυλικείο του κλειστού του Άργους,ενώ στις 4μμ την Κυριακή μπροστά από το δημαρχείο θα φύγουν πούλμαν για να μεταφέρουν τους φιλάθλους στο Λουτράκι.
Ο Διομήδης όμως δεν πήρε μόνο το πρωτάθλημα αλλά σάρωσε και όλα τα βραβεία,ο Γιώργος Ζαραβινας αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος,ο Δημήτρης Δημητρουλιας ο καλύτερος προπονητής,ενώ τέσσερες παίκτες είναι στην καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα η κορυφαία επτάδα του πρωταθλήματος αποτελείτε , τερματοφύλακας Νουγκοβιτς ( Διομήδης ) δεξί εξτρεμ Μπακαουκας (ΑΕΚ ) αριστερό εξτρεμ Ζαραβινας ( Διομήδης ) αριστερός ιντερ Παλάσκας (ΠΑΟΚ ) δεξί ιντερ Τσατσος ( Αερωπος ) πιβοτ Μεγαλοοικονομου (Διομήδης ) πλει μεικερ Μαλιος ( Διομήδης ). (ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)