Μια ανάσα από το πανευρωπαϊκό ο Διομήδης (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μια ανάσα από το πανευρωπαϊκό ο Διομήδης (φωτο)

Μάιος 20, 2012 - 20:36

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

Το πρώτο βήμα για την  κατάκτηση του τσαλετζ-καπ έκανε ο Διομήδης αφού στον πρώτο τελικό κέρδισε στο Λουτράκι την Ελβετική Βακερ Τουν 26-23 και πάει στον επαναληπτικό αγώνα της Δευτέρας με τρία γκολ αέρα στην Ελβετία.

Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Διομήδη τόνισε ο προπονητής των επιτυχιών Δημήτρης Δημητρούλιας,ζητάγαμε νίκη με μισό γκολ πήραμε με τρία και καλούμαστε τώρα στην Ελβετία να είμαστε καλύτεροι αφού η Βακερ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα.Τρια γκολ διαφορά πήρε ο Διομήδης όμως με λίγη προσοχή θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και νίκη με πέντε γκολ.Η Βακερ ήταν μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα πάρα πολύ γρήγορη όμως ο Διομήδης της έκοψε τον γρήγορο ρυθμό δεν έφαγε εύκολα γκολ και με < σκυλίσια > άμυνα κράτησε το σκορ χαμηλά.

Οι Ελβετοί πήραν το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα,όμως ο Διομήδης έκανε το ξέσπασμα του και ξέφυγε με 6 γκολ και το ημίχρονο έκλεισε στα πέντε γκολ διαφορά 13-8 αφού δέχθηκε γκολ στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα του ημιχρόνου,είχε πετύχει όμως κάτι εκπληκτικό είχε κρατήσει τους Ελβετούς στα 8 μόλις γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε άσχημα ο Διομήδης έκανε να πετύχει γκολ 8 ολόκληρα λεπτά και η Βακερ ισοφάρισε σε 13-13 ο Διομήδης πάλι ξέφυγε τρία γκολ και πάλι ισοπαλία 17-17 πάλι μπροστά ο Διομήδης και στα δυο τελευταία λεπτά είναι μπροστά 5 γκολ 25-20 όμως δεν καταφέρνει να κρατήσει αυτή την διαφορά και οι Ελβετοί την  κατεβάζουν στα τρία γκολ για να γίνει το τελικό 26-23.

Ο Χάρης Μάλιος ήταν καταπληκτικός πρώτος σκόρερ με 6 γκολ ενώ ο Ζαραβίνας έπαιξε καταπληκτική άμυνα με κλεψίματα σε κρίσιμα σημεία,καθοριστικες ήταν και οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα Χριστόφορου Νούγκοβιτ,μαχητικός ο Τάσκοβιτς παρ ότι έφαγε πολύ ξύλο.

Από τους Ελβετούς πρώτος σκόρερ ήταν ο Κασπαρ με 6 γκολ και ακολουθούν με 5 οι Ισαιλοβιτς και Φρανικ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ( Δημητρουλιας )

Τσουλος Ζαραβινας 3 Μεγαλοοικονομου 2 Κρεμαστιωτης Πασσιας Πριοβολος 2 Μαλιος 6 Νουγκοβιτς Μαραγκός 4 Σαμαράς 3 Κοντουλης Σπετζος Ελευθερίου  Ουροσεβιτς 1 Τασκοβιτς 5

ΒΑΚΕΡ ΤΟΥΝ ( Ρουβιν )

Μερτζ Λιντερ 2 Νταηλερ 1 Ισαιλοβιτς 5 Φρανικ 5 Βουρι 2  Κασπαρ 6 Φριεντλι 1 Ντεσκηβανδεν 1 Χεςς Ρατητζεμπ Στουντερ Τζετζαμαν