Ισοφάρισε στο 92' το Πόρτο Χέλι στην Τρίπολη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ισοφάρισε στο 92' το Πόρτο Χέλι στην Τρίπολη

Μάιος 20, 2012 - 21:02

Με το αριστερό μπήκε η ομάδα του Παναρκαδικού στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος για την άνοδο στη Δ΄Εθνική καθώς παραχώρησε ισοπαλία στην ομάδα του Πορτοχελίου δεχόμενος την ισοφάριση στο 92΄ λεπτό.

Η ομάδα της Αργολίδας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα,ο Παναρκαδικός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά και σε διάστημα 4 λεπτών 50' έως 54' με γκολ του Μέλλου (πέναλτι) και Μπακογιαννάκη (σουτ) πήρε προβάδισμα στο σκορ και παράλληλα τα ηνία του παιχνιδιού. Η επιπολαιότητα όμως των παικτών του Παναρκαδικού ,καθώς βρέθηκαν πολλές φορές κοντά στο τρίτο γκολ, τους στοίχισε καθώς στο 92΄ λεπτό δέχθηκε την ισοφάριση.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα μπήκε καλά στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί. Ευκαιρίες που δύσκολα χάνονται για γκολ. Βέβαια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Σαπουνάς, έδειξε την αξία του σε δύο κλασικές περιπτώσεις για γκολ.

Έτσι στο 20΄ ο Πορτοχελιακός προηγήθηκε με κεφαλιά του Σλάβοφ, μετά από χτύπημα - φάουλ του Ζαραφωνίτη Σ.  Στην συνέχεια η ομάδα του Λουκά Κούρου, κατάφερε να ελέγχει το παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί το άγχος των παικτών του Παναρκαδικού. Το σφύριγμα του κ. Λαμπρόπουλου για το πρώτο ημίχρονο, βρήκε τον Πορτοχελιακό να προηγείται με 0-1 και να δικαιολογεί τον νόμο του ποδοσφαίρου.

Το δεύτερο μέρος ανήκει αποκλειστικά στον γηπεδούχο Παναρκαδικό. Κατάφερε όχι μόνο να "γυρίσει" το παιχνίδι και να προηγηθεί με 2-1, αλλά και να χάσει ευκαιρίες να ανεβάσει το σκορ και να ¨κλειδώσει" το παιχνίδι. Η μοίρα του επιφύλαξε άσχημο τέλος, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στις καθηστερήσεις του αγώνα.

Στο 52΄ο Μπακογιαννάκης κέρδισε πέναλτι , που το έκανε γκολ ο Μέλλος. Και στο 57΄ ο Μπακογιαννάκης με σουτ έδωσε το προβάδισμα στη ομάδα της Τρίπολης. Η ισοφάριση ήλθε στο 93΄ με πλασέ  του Γιουλιάνοφ.

Διαιττής ο κ. Λαμπρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδόπουλο και Λάττα.

Κόκκινη κάρτα για τον Ζαραφωνίτη Σ.

Παναρκαδικός (Αντώνης Μαυρέας) : Ψυχογιός, Τσιόγκας (43΄ Παπαδόπουλος), Κωστάκης, Βιρβίλης, Μπούτας, Πετρόπουλος, Κοσκολός, Δήμος, Μέλλος, Μπακογιαννάκης, Τζιαννής. Έπαιξαν και οι Χασιώτης και Λαγός.

Πανχαελιακός (Λουκάς Κούρος) : Σαπουνάς, Γεωργίου, Σταματέλλος, Σλάβοφ, Ντάκος, Μούκια, Ι. Ζαραφωνίτης, Ορλού, Ι. Ζαραφωνίτης, Γιουλιάνοφ, Σ. Ζαραφωνίτης

-.Στο τέλος του αγώνα, το διαιτιτικό τρίο, έφυγε από το γήπεδο με τηξν συνοδεία της αστυνομίας και του προέδρου Δημ. Κοσκινά, υπό τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων.

-. Διαμαρτυρίες των φιλάθλων στο τέλος για στο πρόσωπο του προπονητή Αντώνη Μαυρέα. Κάτι που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της διοίκησης.

-. Μεγάλες στιγμές έζησε το γήπεδο του Παναρκαδικού, όπως τα παλιά χρόνια. Περίπου 1.00 άτομα ήταν στις κερκίδες.

-. Ευχαριστημένος ήταν ο κάπταιν της ομάδας , Δημοσθένςη Δήμος από την παρουσία του κόσμου.

Πολλά επίσημα πρόσωπα στις κερκίδες. Ο Δήμαρχος, ο πρώην Δήμαρχος Σωτηρόπουλος, Κώστας Τζιούμης, Κώστας Γεωργακόπουλος, ο Κώστας Βλάσσης , ο Κώστας Ταλούμης, ο Νικόλας Τσιαμούλος και Σ. Κουκάκης .  Επίσης από τον Αστέρα Τρίπολης  Γ. και Δ. Μποροβήλος, Κώστας Σαλαπάτας . Από την Ε.Π.Σ.Α Προύντζος, Κουρούσιας, Παλιογιάννης, Ζιώτης, Λιώρης. Ο προπονητής των μικτών ομάδων Γιώργος Κυριακόπουλος και ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Τσούκας.

από www.arcadiaportal.g