Τέλος στη χωματερή της Καραθώνας υπόσχεται να βάλει ο Δήμαρχος Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τέλος στη χωματερή της Καραθώνας υπόσχεται να βάλει ο Δήμαρχος Ναυπλίου

Μάιος 23, 2012 - 15:42

φωτογραφία η χωματερή πάνω από τα κεφάλια των λουομένων- eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε δηλώσεις, για την χωματερή της Καραθώνας και το θέμα της διαχείρισης και αποκομιδής των απορριμμάτων προέβη μετά από σχετική ερώτηση, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τις δράσεις καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος .
Ο Δήμαρχος ερωτηθείς σχετικά επεσήμανε:
«Το θέμα των απορριμμάτων, σχεδόν χρόνια, βασανίζει τους πολίτες όλου του Δήμου. Πολλές συζητήσεις, σχόλια και δυστυχώς παραφιλολογία υπάρχουν γύρω από αυτά. Θέλω, για να σας ενημερώσω με πλήρη ειλικρίνεια, να πω ότι αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το θέμα της λύσης των παράνομων χωματερών και η διαχείριση των απορριμμάτων θα περάσει μέσα από την περιφέρεια. Η Δημοτική Αρχή και προσωπικά εγώ ως Δήμαρχος έχοντας γνώση του θέματος αυτού δεσμεύομαι και υπόσχομαι πως θα πιέσουμε όσο μπορούμε για να δοθεί άμεσα λύση».
Στο θέμα της Καραθώνας, είπε ο κ. Κωστούρος «με βρίσκεται ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και συνέχισε « αν σε 45 ημέρες δεν έχει δοθεί λύση , από την Περιφέρεια, εμείς θα προχωρήσουμε στην μεταφορά της χωματερής σε άλλο σημείο με οποιοδήποτε κόστος».