Τα συμπτώματα αμνησίας του Αλέξη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τα συμπτώματα αμνησίας του Αλέξη

Νοέμβριος 21, 2015 - 10:26

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακό κόμμα αρχίζει να παρουσιάζει αρκετά δείγματα «πολιτικής» αμνησίας.

Σαν «άξιος» συνεχιστής της παράδοσης των Ελλήνων φαφλατάδων πρωθυπουργών που τάζουν τον ουρανό με τ' άστρα μέχρι να αναλάβουν την χώρα και μετά έτσι απλά ξεχνάνε τι έχουν υποσχεθεί. 

Έχει τα καλά της τελικά αυτή η ψηφιακή εποχή αντί να ψάχνουμε στο αρχείο της εφημερίδες για να του θυμήσουμε τι έχει πει κατά καιρούς. Δείτε από το youtube τον Αλέξη να μας εξηγεί τι σημαίνει το 1,40 εισιτήριο στα ΜΜΜ.

«Με 1,40 κάποιοι εργαζόμενοι των 700 ευρώ θα χρειάζονται ένα μηνιάτικο μόνο για να πάνε στη δουλειά τους. Ένας εργαζόμενος θα πρέπει να δαπανά ετησίως ένα μηνιάτικο στα ΜΜΜ για να μετακινείται από και προς την εργασία του. Θα είναι πιο συμφέρον για κοντινές αποστάσεις να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του απ' ό,τι να παίρνει το λεωφορείο» ισχυριζόταν τότε ο κ. Τσίπρας.

Μάλιστα, ενώπιον των βουλευτών είχε απευθύνει το εξής ερώτημα: «Ποιος διαλύει το δημόσιο σύστημα συγκοινωνιών; Οι τζαμπατζήδες ή η πολιτική σας;». Ίσως ήρθε η στιγμή να το απαντήσει ο ίδιος!

Ο Αλέξης έχει ήδη εμφανίσει τα ίδια συμπτώματα αμνησίας όπως ο Γιωργάκης και Αντωνάκης και μάλλον όλοι ξέρουμε το αποτέλεσμα... Και κάτι μου λέει ότι θα δούμε και άλλα τέτοια βίντεο...

Τσίπρας: Με 1,40 εισιτήριο οι εργαζόμενοι θέλουν ένα μηνιάτικο