Βενιζέλος στο Ναύπλιο (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βενιζέλος στο Ναύπλιο (φωτο)

Μάιος 27, 2012 - 13:14

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σε πολιτική  εκδήλωση του κόμματός του στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.Ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την πρόταση για παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής και τα έξι σημεία αναθεώρησης των δυσμενών όρων της σύμβασης.Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο κ. Βενιζέλος δέχτηκε ερωτήσεις από μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Σε ερώτηση για το εάν θα μπορούσε να αποφευχθεί η προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, επανέλαβε ότι προσωπικά ήταν αντίθετος και  ότι στο ΔΝΤ έχει προσφύγει η Ευρώπη συνολικά και όχι η Ελλάδα, η Ισπανία,η Ιρλανδία .
Σε ερώτηση από  καθηγητή  λυκείου πως συνταξιούχος  με 600 ευρώ θα καταφέρει να επιβιώσει τον επόμενο χειμώνα με την τιμή του πετρελαίου στα ύψη, καθώς και ο ίδιος με τον μειωμένο μισθό του και σε ερώτηση από μητέρα παιδιών που του έδωσε τη βεβαίωση αποδοχών της που ήταν 390 ευρώ,ρωτώντας τον πως μπορεί κάποιος να ζήσει με αυτά τα χρήματα, ο κ. Βενιζέλος απάντησε γενικόλογα και είπε ότι η επιστροφή στη δραχμή θα είχε καταστροφικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)