Τρία εσείς; Οκτώ εμείς!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τρία εσείς; Οκτώ εμείς!

Ιανουάριος 23, 2016 - 13:24

Aμέσως μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» εμφάνησε τις πρώτες δημοσκοπήσεις που αμέσως έδειχναν πάνω από 3 μονάδες μπροστά τη Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου.

Αυτή η κίνηση δεν μπορούσε να μείνει ...αναπάντηση από την «Αυγή» που σήμερα εμφάνησε δημοσκόπηση με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 8 μονάδες.

Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,7%, με τη ΝΔ να ακολουθεί με 16,6%. Τρίτο βρίσκεται το ΚΚΕ με 7,1%, ενώ η Χρυσή Αυγή καταγράφει 7%. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 4,2%, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να ακολουθούν με 3,1%. Εκτός Βουλής μένουν Λαϊκή Ενότητα (2,9%), Ένωση Κεντρώων (2,4%) και Ποτάμι (1,9%).

Δηλαδή τα κόκκινα και γαλάζια ΜΜΕ ακόμα δεν έχουν βάλει μυαλό μετά τις τόσες λανθασμένες δημοσκοπήσεις. Με νωπό ακόμα το τι έχει γίνει στο δημοψήφισμα και στις τελευταίες εκλογές, ακόμα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για προβάδισμα του ενός ή του άλλου.

Φανταστείτε την εφημερίδα «Γαύρος» να δημοσιεύει δημοσκόπηση στο κοινό του, με τον Παναθηναϊκό να έχει προβάδισμα για το Πρωτάθλημα! Αμέσως θα λέγατε ότι μας «τρολάρουν»! Ε, ακριβώς αυτό κάνουν όσοι δημοσιεύουν τέτοια νούμερα στις δημοσκοπήσεις. Στους δρόμους αυτές τις μέρες μηχανικοί, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες και τώρα οι αγρότες ξεκινούν τα μπλόκα. Και διαβάζεις 8 μονάδες το ΣΥΡΙΖΑ μπροστά... Εντάξει... μας «τρολάρουν»! Από την άλλη σε δυο μέρες με Κυριάκο αρχηγό και Άδωνι σε θέση αντιπροέδρου και αμέσως ο κόσμος αποφάσισε! ΝΔ δαγκωτό! Ο κόσμος δηλαδή ξέχασε τις απολύσεις, την προσφορά της SIEMENS στο πολιτικό του γραφείο (μόνο;) κτλ κτλ.

Σοβαρά τώρα, πιστεύετε ακόμα στις δημοσκοπήσεις;